Tarp laisvalaikį Laisvės alėjoje šeštadienį leidžiančių – ir P.Jankūnas su šeima | Kas vyksta Kaune

Tarp laisvalaikį Laisvės alėjoje šeštadienį leidžiančių – ir P.Jankūnas su šeima

Asociatyvi/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Didįjį šeštadienį kauniečiai ne tik ruošiasi didžiausiai pavasario šventei, bet ir šauniai leidžia laisvalakį miesto centrinėje dalyje.

Artėjant Velykoms, itin nudžiugino pasitaisęs oras, kuris mums visiems primena, kad tikrasis pavasaris – jau čia. Miestiečiai ir Kauno svečiai, pasinaudoję puikia šeštadienio popiete, ją išnaudoja su draugais ir artimaisiais leisdami laiką centrinėje miesto dalyje.

Geri orai diktuoja ir Laisvės alėjos klientų pasikeitusius poreikius. Kelio kavinės jau siūlo prisėsti ir prie lauke pastatytų staliukų. Tiesa, lankytojų lauke netrūksta tik toje Laisvės alėjos pusėje, kurią šildo vis aukščiau pakylanti pavasario saulė.

Kauniečiai itin noriai keliauja prie didžiųjų Velykinių margučių, įrengtų Laisvės alėjos ir Daukanto gatvių sankirtoje, taip pat prie Kauno pilies. Itin daug žmonių su mažaisiais kauniečiais galima buvo sutikti miesto sode, kur su šeima laiką leido ir „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas. Jis savo sūnų Laisvės alėjoje mokė važiuoti dviračiu.

Kaip praneša sinoptikai ir skelbia orų prognozės, per Velykas Kaune džiugins dar šiltesni ir su daugiau saulės orai, o termometrai dienomis gali įšilti ir daugiau nei 10 laipsnių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA