D.Montvydas drebino Kauno „Žalgirio” areną | Kas vyksta Kaune

D.Montvydas drebino Kauno „Žalgirio” areną

delfi.lt 2016/03/26 20:55

Šeštadienio vakarą Kauno Žalgirio arenoje – didysis Donato Montvydo turo „Tai mūsų laikas“ koncertas. Tai jau ketvirtasis turo koncertas. Iki šiol mažesniuose miestuose koncertavęs Donatas šiame koncerte sulaukė ir didžiausios gerbėjų minios – koncertą stebi daugiau kaip penki tūkstančiai žiūrovų.

Koncertą Donatas pradėjo jausminga daina „Tai mūsų laikas“. Vos ant scenos pasirodęs atlikėjas sulaukė šilto minios palaikymo: šūksnių ir aplodismentų.

Donatas šįvakar gerbėjams paruošė 22 dainas, kurias taip kruopščiai derino vieną prie kitos, kad koncerto nuotaika banguotų nuo ramesnės ligi audringesnės.

Po kiekvienos dainos atlikėjas bendrauja su publika taip sukurdamas ypatingą koncerto aurą. Beje, prieš lipdamas į sceną jis visą savo komandą subūrė ir bendrai susikaupimo minutėlei – tai neatsiejama Donato turo koncertų tradicija.

Pirmąsias penkias dainas atlikėjas atliko vienas, tik vėliau į sceną žengė Edgaras Montvidas, dar vėliau jo kolega Echoes. Pamažu įaudrintai atmosferai dar daugiau prieskonių pažėrė scenoje pasirodę šokėjai.

Šįvakar kartu su Donatu ir jo grupe, scenoje reginį kuria net dešimt šokėjų. Šie šokėjai nėra grupė. Jie tiesiog dalyvavo atrankoje ir buvo suburti Donato Montvydo koncertui. Kartu su Donatu ši šokėjų komanda dirba ne pirmus metus.

Seksualias šokėjų aprangas kūrė Olga Filatova-Kontrimienė. Kaip sako patys šokėjai, jie koncertui pasiruošė 4,5 kostiumo. Kai kurias kostiumų dalis galima nuimti ar pridėti, tad vieną kostiumą jie vadina tiesiog puse jo.

Scenoje pasirodė ir pernai metų „eurovizininkai“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė. Duetas atliko savo „eurovizinę“ dainą „This time“. Publika juos sutiko gausias šūksniais ir aplodismentais.

Gerbėjai į arenos salę pradėjo plūsti likus valandai iki koncerto pradžios. Šurmuliuojančioje minioje – daugybė merginų.

Šio vakaro scena – netradicinė. Žiūrovai gali stovėti ir jos viduje.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA