Ką per ilgąjį Velykų savaitgalį veikti Kaune? | Kas vyksta Kaune

Ką per ilgąjį Velykų savaitgalį veikti Kaune?

Organizatorių nuotr.

Šiemet Velykos dovanoja ne tik spalvotus margučius, bet ir galimybę praleisti daugiau laiko su šeima ir artimaisiais per ilgąjį savaitgalį. Norintys pramogų ne tik prie šventinio stalo Kauno gyventojai ir svečiai per tris poilsio dienas galės rinktis iš pačių įvairiausių veiklų – nuo ilgaausio Velykų zuikio skulptūros marginimo iki miesto statymo iš spalvotų žaislinių kaladėlių. Ką planuojate veikti Jūs?

„Velykos – pirmiausia šeimos šventė. Tad šiemet savo lankytojams paruošėme ne vieną smagų siurprizą, kuris turėtų nudžiuginti tiek tėvelius, tiek vaikus. Norėjome, kad tai būtų proga pabūti visiems drauge ir patirti akimirkų, kurios įsimintų ilgam. Manau, jog nudžiuginsime tiek Velykų tradicijų mėgėjus, kuriuos kviečiame užsukti į šventinę mugę, tiek ir ieškančius naujų patirčių – jiems rekomenduoju virtualų margučių gaudymo turnyrą arba LEGO miesto statybas“, – apie šventines pramogas pasakoja Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Išrinkite gražiausią Velykų zuikį

Kovo 21-26 d. Kauno „Akropolio“ lankytojus pasitiks 8-ios Velykų zuikių skulptūros, kurių kiekviena simbolizuoja skirtingą emociją ar nuotaiką: laimę, džiaugsmą, meilę, gerumą, nuoširdumą, dosnumą, šypseną ir draugystę. Jos taps ne tik centro puošmena, bet ir pakvies kauniečius dalyvauti balsavime – pasidalinti, su kokia emocija jiems siejasi Velykų šventė. Savo balsą lankytojai galės atiduoti ant pasirinkto zuikio priklijuodami prekybos centre gautą lipduką. Mainais už tai vaikų lauks šokoladiniai kiaušiniai, o balsavusieji „Akropolio“ paskyroje „Facebook“ (facebook.com/kaunoakropolis) turės galimybę laimėti 100 eurų vertės prizą.

Velykų miestas iš LEGO kaladėlių

Visi legendinio konstruktoriaus LEGO gerbėjai – tiek vaikai, tiek ir jų tėveliai – balandžio 1 d. 12-20 val. ir 2 d. 10-20 val. kviečiami rinktis antrame Kauno „Akropolio“ aukšte, ant tiltelio prie „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvės. Čia vyks spalvoto Velykų miesto iš LEGO kaladėlių statybos, kuriose galės dalyvauti visi norintys. „Statybininkų“ laukia ne tik puiki nuotaika, bet ir loterija su LEGO dovanomis bei atminimo nuotraukos iš šio nepaprasto kaladėlių miesto.

Kas pagaus daugiau margučių?

Kokios Velykos be margučių? Kovo 28 d. 12-19 val. išmėginti jėgas kauniečius pakvies pirmasis Margučių gaudymo turnyras. Tai – ne paprastas, o virtualus žaidimas, kuriame viskas valdoma judesiais. Svarbiausia čia – greita reakcija, gera nuotaika ir, žinoma, kiek margučių pavyks pagauti! Geriausiai pasirodžiusių žaidėjų laukia gausybė prizų. Margučių gaudymo turnyras vyks antrame Kauno „Akropolio“ aukšte šalia „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvės.

Velykinė mugė

Visą savaitę iki kovo 27 d. Kauno „Akropolyje“ taip pat vyks šventinė mugė. Prekybos ir pramogų centre išdygusiuose mediniuose nameliuose tautodailininkai, menininkai, maisto gamintojai siūlys įsigyti savo gaminių – nuo tradicinių liaudies dirbinių iki gurmaniško maisto.

Tai tik dalis pramogų, kurios Velykų savaitę laukia Kauno „Akropolio“ lankytojų. Kviečiame užsukti drauge su visa šeima!

Darbo laikas: Velykų sekmadienį (kovo 27 dieną)  Kauno „Akropolyje“ dirbs tik „Maxima XXX“, „Eurovaistinė“, restoranai ir pramogų sektorius. Kovo 28 d. (pirmadienį) dirbsime įprastu grafiku.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA