Gausus policijos reidas Kaune truko visą naktį | Kas vyksta Kaune

Gausus policijos reidas Kaune truko visą naktį

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šią naktį policininkai padirbėjo iš peties. Vakar pavakarę pradėjo vykdyti reidą o baigė tik paryčiais. Pareigūnai stabdė kiekvieną vairuotoją penkiose Kauno apskrities vietose.

Kauno patrulių rinktinės ir Kelių policijos atstovai vakar 19.30 val. stojo prie kelio ir stabdė kiekvieną vairuotoją. Iš viso apie 30 pareigūnų darbavosi iki šiandien paryčių – maždaug 6 valandos.

Didelės pareigūnų pajėgos siekė užtikrinti saugumą keliuose ir užkirsti kelią nusikalstamai veikai. Šį kartą policininkai reidavo įvairiose vietose, taip siekiant garantuoti didesnę prevenciją. Pareigūnus buvo galima sutikti Romainiuose, Užliedžiuose, Raudondvaryje, Kulautuvoje ir Kėdainiuose.

Iš viso naktinio reido metu buvo sustabdyta virš pusės tūkstančio automobilių. Patikrinimo metu įkliuvo keli neblaivūs vairuotojai. Pareigūnai tikrino ir keleivius, buvo žiūrima, ar negabenami draudžiami daiktai.

Vienas vairuotojas įkliuvo dėl to, jog kalbėjo mobiliuoju telefonu, dar du nebuvo susimokėję kelių mokesčio. Pareigūnų reido ataskaitoje užfiksuoti dar keturi įvairūs Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Policijos pareigūnai tikina, kad tokio masto reidai bus vykdomi ir toliau. Taip siekiant užtikrinti saugų eismą keliuose ir užkirsti kelią nusikaltimams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA