Padegti daugiabučio kieme stovėję vienos šeimos automobiliai | Kas vyksta Kaune

Padegti daugiabučio kieme stovėję vienos šeimos automobiliai

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį vieno daugiabučio kieme buvo padegti automobiliai.

Apie gaisrą ugniagesiams pranešta apie pirmą valandą nakties. Jiems atvykus, automobiliai liepsnojo atvira liepsna. Buvo baiminamasi, kad neužsidegtų šalia stovinčios transporto priemonės. Iki atvykstant ugniagesiams gyventojai dar spėjo patraukti šalia stovėjusį „Audi” automobilį.

Gaisro metu prie Baranausko gatvės 33-ojo namo visiškai sudegė automobiliai “Opel Zafira” ir “Honda CR-V”. Kauniečių patirti nuostoliai nustatinėjami.

Į redakciją kreipėsi kaunietis Linas, kuris teigia, jog abu automobiliai priklauso jaunai šeimai, kurie patyrė didelius nuostolius ir neteko pagrindinės šeimos susisiekimo priemonės. Jis viliasi, kad paskelbus šią žinią, atsiras liudininkai, galintys padėti nustatyti automobilių padegėjus.

Vienas iš automobilių buvo draustas, todėl šeima tikisi, kad bent daliniai nuostoliai bus padengti.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento tyrėjai aiškinasi, ar tai buvo padegimas.

Jei turite naudingos informacijos susijusios su šiuo gaisru, pasidalinkite su „Kas vyksta Kaune“ redakcija arba praneškite į policiją bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA