M. Mikutavičius prižadėjo nupirkti jo koncerte pamestą vaiko klausos aparatą | Kas vyksta Kaune

M. Mikutavičius prižadėjo nupirkti jo koncerte pamestą vaiko klausos aparatą

Dainiaus Čėplos nuotr.

Po Marijono Mikutavičiaus koncerto internete pradėjo plisti šeimos pagalbos šauksmas, kad jų vaikas „Žalgirio“ arenoje koncerto metu pametė klausos aparatą. Šiam daiktui neatsiradus, dainininkas prižadėjo padaryti viską, kad vaikas vėl girdėtų.

Šeštadienį nugriaudėjo pop žvaigždės M. Mikutavičiaus koncertas, į „Žalgirio“ areną pritraukęs daugiatūkstantinę gerbėjų minią. Tarp klausytojų buvo ir šeima, kurios vaikas nešioja klausos aparatą. Koncerto metu vaikas, matyt, intensyviai linksminosi, tad klausos aparatą pametė.

Po koncerto šeima į visuomenę kreipėsi per socialinius tinklus. Daug žmonių dalinosi informacija, tačiau klausos aparato niekas nerado. Šeima dėl to labai pergyveno, mat aparatas nėra pigus, o pinigų turi taip pat ne per daugiausiai.

Pats M. Mikutavičius buvo pasidalinęs šia situacija. Matyt sujaudino tai, kad per koncertą pats prasitarė, kad turės sūnų. Nors ir su atlikėjo pagalba klausos aparato vis tiek nepavyko atrasti, tad M. Mikutavičius prižadėjo, kad vaiku ir jo klausa pasirūpins.

„Situacija su pamestu per koncertą vaiko klausos aparatu yra tokia: jis neatsirado. Tėvai jo ieškojo labai plačiai ir per FB, ir arenoje, ir kitais įmanomais kanalais. Buvo atsiliepęs kažkoks vyras, kad rado, bet į sutartą susitikimą su tėvu neatėjo ir aparato neatnešė. (Tai nežinia, kas pas tokius galvoje gyvena). Žmonės, ačiū jums visiems, kurie dalinosi žinia apie pamestą svarbų vaiko sveikatai daiktą. Ačiū visiems, kurie siūlėsi paaukoti pinigų. Jūs tikrai priverčiate tikėti Kalėdų dvasia. Man labai gaila, kad taip atsitiko mano koncerte, todėl padarysiu viską, kad vaikas gautų naują aparatą kaip įmanoma greičiau. Šiuo metu derinamos detalės, kaip šeimai kompensuoti nuostolį. Ačiū dar kartą visiems, už jūsų gerumą“, – savo socialinėje paskyroje „Facebook“ parašė M. Mikutavičius.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA