Po visiškos sėkmės sostinėje Vidas Bareikis naująjį albumą atveža į Kauną | Kas vyksta Kaune

Po visiškos sėkmės sostinėje Vidas Bareikis naująjį albumą atveža į Kauną

R.Šeškaičio nuotr.

Sausakimšame menų fabrike „Loftas“ naujausią studijinį albumą „Klausimai“ pristatęs aktorius, režisierius ir muzikantas Vidas Bareikis jau ruošiasi antrajai premjeros sesijai. Lapkričio 13-ąją naujasis atlikėjo darbas bus pristatytas Kauno muzikos klube „Combo“. Albumo „Klausimai“ pristatymas sutaps su jau 19-ojo klubo renginių sezono pradžia.

[galerija kiek=”4″]

„Tai visiškai naujas skambesys ir pasirodymų kokybė. Nusprendžiau, kad albume duoklę atiduosiu savo ankstyvosioms muzikinėms meilėms: elektroninei muzikai ir RAP’ui“, – drąsiai naujajį savo darbą pristato su „Suicide DJs“ bei „No Theatre“ išgarsėjęs, dažnai su savo žmona Jurga Šeduikyte dirbantis V. Bareikis. Kūrėjas tvirtina albume sau ir klausytojui uždavęs santykių, egzistencinius bei socialinius klausimus.

„Klausimai“ – jau trečias studijinis atlikėjo albumas. Jį anonsavusio kūrinio „Babkės“ muziką drauge su V. Bareikiu kūrė perspektyvus elektroninės muzikos prodiuseris Tomas „Fingalick“ Narkevičius, o animacinis dainos vaizdo klipas papirko net visko mačiusius skeptikus.


Vidas Bareikis – Babkės

Nuostabu, kad tarp visų kitų savo darbų V. Bareikis rado laiko ir atkakliam darbui studijoje. Ypač daug teatre dirbantis kūrėjas jau 6-rius metus stovi už savo įkurto „No Theatre“ vairo. Praėjusiais metais teatras pristatė iki šiol populiarumo nestokojantį spektaklį „Kaligula“, o šių metų pradžioje M.A.M.A muzikos apdovanojimuose pripažintas geriausiu 2014 metų Lietuvos alternatyvios muzikos atlikėju V. Bareikis paskelbė apie spektaklio Valstybiniame jaunimo teatre premjerą. Beje, spektaklyje „Geras žmogus iš Sezuano“ pagrindin vaidmenį atlieka J. Šeduikytė.

Lapkričio 13-ąją pradedamas 19-asis muzikos klubo „Combo“ sezonas – toks pats skambus, tik dar įvairesnis bei įdomesnis už iki šiol buvusius, lyg savotiška įžanga į jubiliejinį 20-ąjį. Ištikimiems lankytojams ir tiems, kurie dar tik ieško aukščiausios renginių kokybės „Combo“ atskleidžia, kad jau lapkričio 27-ąją klube koncertuos šiemet Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse atstovavusi Monika Linkytė. Debiutinį atlikėjos albumą „Walk With Me“ prodiusavo vienas populiariausių šalies duetų „Leon Somov & Jazzu“.

Bilietais į „Combo“ vykstančius renginius prekiauja „Tiketa“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA