„Judėk sveikai” trenerė: paprastas receptas, kaip jaustis geriau ir sveikiau | Kas vyksta Kaune

„Judėk sveikai” trenerė: paprastas receptas, kaip jaustis geriau ir sveikiau

kaunas.lt nuotr.

Šios savaitės pradžioje į Kauną sugrįžęs projektas „Judėk sveikai“ kviečia kauniečius į nemokamas treniruotes ir mankštas, vykstančias pirmadieniais (Kauno sporto halėjee), trečiadieniais ir penktadieniais (LSU Lengvosios atletikos manieže). Pokalbis su Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės trenere Inga Juodeškiene – apie sveiką gyvenseną, nemokamas treniruotes ir receptus, kaip išlikti aktyviu ištisus metu.

Įvardinkite tris priežastis, kodėl kauniečiai turėtų dalyvauti nemokamose projekto „Judėk sveikai“ treniruotėse?

Pirmiausia, tai yra labai gera proga po darbo ateiti ir išjudinti savo kūną. Dauguma žmonių visą dieną dirba sėdimą darbą, daug laiko praleidžia uždaroje patalpoje. Darome viską taip, kad žmonės jaustųsi kuo geriau ir sveikiau. Sėkmingai ruošimės pavasario sezonui, kad po to atėjus pavasariui negalvotume, ką daryti ir kaip pradėti judėti. Mes kuo puikiausiai tai galime padaryti ir žiemą. Sutvirtinsime savo kūną, daugiau dėmesio skirsime fizinio rengimo treniruotėms, funkciniams apšilimams. Dauguma žmonių žiemą užsisėdi, Kad neužsisėdėtume ir greičiau sulauktume pavasario, visus kviečiu dalyvauti nemokamose treniruotėse.

Ko kauniečiai gali tikėtis atėję į nemokamas treniruotes?

Jau trečius metus skatiname kauniečius aktyviai judėti. Treniruotėse – bėgimo, tempimo ir įvairūs bendro fizinio rengimo pratimai. Pasikalbėsime su treneriais, galbūt ateityje bus daugiau jogos. Klausime žmonių, ko jiems reikia ir bandysime išpildyti tai.

Ar į treniruotes gali ateiti fiziškai silpnai pasirengę žmonės?

Nemokamose treniruotėse gali dalyvauti visi – ir jauni, ir vyresni, ir gerai fiziškai pasirengę, ir silpnesni. Kviečiame visus į Aušros gatvėje esantį maniežą. Bus šilta, šviesu, žmonės galės treniruotis net su marškinėliais. Stengsimės dėmesio skirti kiekvienam. Kiekvienas žmogus gali ateiti ir pasikonsultuoti su manim dėl treniruočių. Tam ir yra treneris, kad atsakytų į visus rūpimus klausimus.

Ką į nemokamas treniruotes kauniečiai turi atsinešti?

Patogią sportinę aprangą, kilimėlį ir vandens.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA