Kaune startuoja naktiniai bėgimai | Kas vyksta Kaune

Kaune startuoja naktiniai bėgimai

Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 28 dieną Kauno Nemuno saloje startuos pirmasis naktinis bėgimas miesto istorijoje – „Naktinis „Orion“ bėgimas. Spalvota, šviečianti ir mirksinti minia paskutinį šiltą vasaros penktadienį palydės bėgdama 8 kilometrus Kauno gatvėmis šviečiant mėnesienai ir žibant žvaigždėms.

„Jau keletą metų turėjome idėją visus pakviesti išbandyti pasaulyje itin populiarų naktinį bėgimą. Kad būtų linksmiau, pasirūpinsime, kad prie starto linijos ir bėgimo trasoje netrūktų spalvų ir šviesų, skambėtų muzika. Norime sukurti tikrą diskoteką lauke, su profesionaliu šokių muzikos vakarų vedėju, apšvietimu ir kitomis linksmybėmis“, – pasakojo renginį organizuojančio „Kauno maratono klubo“ vadovas Algirdas Pukis.

Dalyviai iš Nemuno salos upės pakrante bėgs iki Kauno pilies ir grįš atgal, kur jų lauks gyva muzika. Norintieji pratęsti vakarą tai galės padaryti naktiniame klube NOX. Organizatoriai tikina, kad 8 kilometrų trasa taip pat pasirinktina neatsitiktinai.

„8 kilometrai, tai labai retai varžybose sutinkamas atstumas. Įveikti 8 kilometrus neskubėdami tikrai galės dar tik pradedantys bėgioti, o ir patyrusiems bėgikams šis atstumas neturėtų pasirodyti per trumpas ir nuobodus. Prieš bėgimą visi kartu atliksime mankštą su „Impuls“ sporto klubo treneriais, o tada pasileisime į švieselėmis nužymėtą trasą“, – pasakojo A. Pukis, pridurdamas, kad ir patys dalyviai kviečiami pasipuošti šviečiančia ar mirksinčia atributika.

Greičiausių naktinio bėgimo dalyvių taip pat laukia ir neįprastas prizas. Didžiausia šalyje ne bankinė finansinė grupė „Orion“ nugalėtojus apdovanos investicinio fondo „OMX Baltic Benchmark Fund“ vienetais. Kitų prizininkų lauks organizatorių ir rėmėjų dovanos, o visi dalyviai gaus tamsoje šviečiančius diplomus.

Dalyviai galės paremti ir Ritos Garbaravičienės vaikų labdaros ir paramos fondą. Už surinktas lėšas fondas padės sunkiau besiverčiančių Kauno šeimų vaikams pasiruošti mokslo metams.

Daugiau informacijos rasite čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA