Kauniečiai veržiasi į neatidarytą paplūdimį | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai veržiasi į neatidarytą paplūdimį

R. Tenio nuotr.

Nors naujasis Panemunės paplūdimys dar nėra oficialiai atidarytas, kauniečiai jau patogiai įsitaisė ant smėlio. Gyventojai tikina, jog tai labai patogus paplūdimys.

Šiltą savaitgalio dieną kai kurie kauniečiai išsiruošė paiškylauti į Panemunę. Kas po patį mišką klajoja, kas jau maudosi srovenančiame Nemune. Žmonės po mažu jau būriuojasi naujajame paplūdimyje.

„Aš netoli gyvenu, tai negi važiuosiu kažkur kitur. Šiaip esu patenkintas, patogiai įrengtas. Yra ir dušai, ir suoliukai. Vaikai taip pat turi kur pažaisti ar pasisupti. Manau, kad šią vietą gyventojai tikrai pamėgs“, – kalbėjo su šeima į paplūdimį atėjęs Mindaugas.

Naujajame Panemunės paplūdimyje, A. Smetonos alėjos pabaigoje jau darbai atlikti, tačiau objektas dar nėra priduotas. Čia pastatytas naujas pastatas, kuriame įsikurs gelbėtojai, veiks kavinė. Į Nemuno pakrantę suvežtas švarus smėlis, pastatytos 3 paplūdimio tinklinio, dvi krepšinio aikštelės, nutiesti nauji šaligatviai, įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, stovi lauko treniruokliai, sutvarkyta aplinka.

Iš viso į infrastruktūrą investuota apie 460 tūkst. eurų, iš kurių beveik pusė gauta iš ES.

Valdžios atstovai viliasi, jog infrastruktūra neužklius vandalams ir jau greitu metu visi galės mėgautis dar vienu paplūdimiu Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA