Dėl spūsčių rengia naują apylanką | Kas vyksta Kaune

Dėl spūsčių rengia naują apylanką

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ šaltinių teigimu, sujudus miesto valdininkams, eismo situacija Piliakalnio gatvėje gali gerėti.

Nuo antradienio vykdant vandentiekio įrengimo darbus ribojamas eismas Piliakalnio gatvės atkarpoje tarp Jiesios plento ir Napoleono kalno. Antradienį ryte eismą reguliavo laikinas šviesoforas, bet vėliau į pagalbą atvyko Kelių policijos patruliai. Artimiausiu metu bus rengiamas atsakingų savivaldybės padalinių susitikimas su darbus vykdančiu rangovu dėl priemonių, kurios leistų palengvinti automobilių pravažiavimą piko metu.

Darbų vietoje sutiktas „Kauno vandenų“ technikos direktorius Valys Venslovas portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad artimiausiu metu bus siūloma skubos tvarka išasfaltuoti Jiesios plento atkarpą ir dalį eismo nukreipti per Aleksotą ir Europos prospektą. Tikimasi, kad tai stipriai sumažins spūstis, tačiau šioje vietoje yra dar vienas kliuvinys eismui: Jiesios gatvėje įrengta geležinkelio vežė, tad dėl važiuojančių traukinių, eismą ir čia teks stabdyti.

kelas

Kol sprendimai dėl eismo spūsčių nerasti, savivaldybė ragina vairuotojus rinktis kitus kelius, tačiau Panemunės pusės gyventojai tokius raginimus palydi su šypsena ir sako, kad spūsčių būtų galima išvengti, jei būtų leista bent pėsčiomis praeiti per Panemunės tiltą.

Kauno vairuotojai teigia, kad pravažiuoti šią remontuojamą vietą piko metu užtrunka valandą ar dar ilgiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA