Policija vaiko nelegalių lenktynių organizatorius mieste | Kas vyksta Kaune

Policija vaiko nelegalių lenktynių organizatorius mieste

Organizatorių nuotr.

Kauno kelių policijos pareigūnai ėmėsi veiksmų sutramdyti nelegaliose lenktynėse dalyvaujančius vairuotojus. Policijos pareigūnai teigia, kad vadinamų „dragų“ organizatoriai ramūs jaustis neturėtų, nes jie stebi ir socialinių tinklų erdvę, kurioje dalinamasi informacija apie nelegalias lenktynes.

Aktyviai socialiniuose tinkluose besireiškiantys jaunuoliai po eilinių pareigūnų vizitų nelegalių susibūrimų vietose, dalinasi įspūdžiais, kaip dalyviams sekasi prie starto linijos, pasakoja, kaip vienam vairuotojui pavyko pabėgti nuo policijos, taip pat negaili piktų ir įžeidžiančių žodžių tvarką prižiūrinčių pareigūnų atžvilgiu.

Socialinių tinklų vartotojai po praėjusio ketvirtadienio nelegalių lenktynių džiaugiasi, kad dalyviams su „Audi TT“, kurie provokavo pareigūnus Užnemunės gatvėje, pavyko pabėgti nuo jį persekiojančių policijos pareigūnų.

[susije_video kurie=”1″]

Tuo tarpu kaunietis Jonas teigia, kad nereikia pykti ant pareigūnų, tačiau teigia, kad mieste galėtų būti vieta, kur vairuotojai galėtų „nuleisti garą“. „Tai Sabakos, nėr ko pykt ant jų. Betrūksta to, kad uždraustų visas linksmybes. Asilai, tegul pastato nors vieną gatvę ar aikštelę, kurioje būtų galima pralėkti, padrožti padangas ir bus ramu gatvėse. Visada tie dragai buvo ir bus, o teisybės ieškotojams, kurie verkia, kad vidury nakties nutrenks žmogų ar avariją padarys, siūlau galvas išsitrinti ir neverkti, kad kiti sugeba linksmintis trasoje be alkoholio.

Kitas nelegalių dragų dalyvis Aurimas teigia, kad viešumas tokioms lenktynėms dar niekada nepadėjo: „kuo viešesni būsite, tuo daugiau kontrolės bus… O tiems, kurie filmuoja ir kelia video į viešą erdvę reikia nagus nukapoti“.

[susije_video kurie=”2″]

Vadinamųjų „Taikos dragų“ dalyvius Kauno kelių policijos pareigūnai jau vaikė Taikos prospekte, Elektrėnų gatvėje, jų dėmesio ketvirtadienio vakarais netrūksta ir Užnemunės gatvėje Marvelėje. Pareigūnai prevencines priemones žada vykdyti tol, kol nelegalių lenktynių organizatoriai bus sutramdyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA