Kovo 11-osios proga policininkai vairuotojus pasitiko prie įvažiavimų į Kauną | Kas vyksta Kaune

Kovo 11-osios proga policininkai vairuotojus pasitiko prie įvažiavimų į Kauną

R. Tenio nuotr.

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga prie keturių įvažiavimų į Kauno miestą vairuotojus pasitiko policijos ekipažai. Pareigūnus lydėjo moksleiviai, kurie sveikino važiuojančius su valstybine švente.

Prie keturių įvažiavimų į Kauną policijos pareigūnai kartu su Lietuvos moksleivių sąjungos savanoriais sveikino vairuotojus su Kovo 11-osios švente. Moksleiviai ne tik sveikinimo žodžius tarė, tačiau ir dalino vėliavėles. Toks rytinis pasveikinimas vairuotojus maloniai nustebino.

„Iš pradžių nesupratau, kodėl mane stabdo. Niekada nepažeidinėju Kelių eismo taisyklių, tačiau kai sustabdė ir įteikė vėliavėlę, tikrai nustebau ir veide atsirado šypsena“, – emocijomis dalinosi vairuotojas Juozas.

Tokia akcija ne tik ugdo moksleivių pilietiškumą ir meilę Tėvynei, bet taip pat jiems yra gera atrakcija, mat kiekvieną dieną tokių akcijų niekas nedaro.

„Vairuotojų reakcijos įvairios, vieni džiaugiasi, kiti – šiek tiek sunerimsta. Labai smagu pažiūrėti, kaip žmonės reaguoja ir smagu pasveikinti visus su šia švente. Be to, tai puiki patirtis, nes ne kiekvieną dieną gali policijos automobilyje pasėdėti“, – kalbėjo prie Muravos įvažiavimo vėliavėles dalinusios moksleivės.

Patys pareigūnai juokavo, jog tokiomis šventėmis niekas nepuola bausti. Visgi, dokumentus parodyti reikia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA