Policija ieško avarijų liudininkų | Kas vyksta Kaune

Policija ieško avarijų liudininkų

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Kauno policija ieško liudininkų, mačiusių ar turinčių reikšmingos informacijos apie įvykusius eismo įvykius, kurių kaltininkai iš įvykio vietos pasišalino.

2014-07-09 apie 9.30 val. Kaune, Pramonės pr., ties 49 numeriu pažymėtu pastatu, automobilis „Škoda Octavia“ atsitrenkė į stovintį automobilį „Audi 80“ ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

2014-11-28 apie 16.00 val. Kaune, P. Lukšio g. ir S. Žukausko g. sankirtoje nuo kelio nuvažiavo automobilis „Mitsubishi Space Star“, kuris atsitrenkė į kelio važiuojamosios dalies krašte įrengtą bortą. Kitas automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

2014-11-29 apie 22.40 val. Kaune, Partizanų g. važiavęs galimai Renault markės automobilis, nereguliuojamoje sankryžoje su Birželio 23 – osios g., važiuodamas šalutiniu keliu nedavė kelio pagrindiniu keliu važiavusiam automobiliui „Volvo“ ir su juo susidūrė. Renault automobilis nesustojęs iš įvykio vietos nuvažiavo. Eismo įvykio metu žmonės nesužaloti, apgadintos transporto priemonės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje dėl šių įvykių pradėta administracinio teisės pažeidimo teisena.

Asmenis, mačiusius šiuos eismo įvykius ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KPV Eismo įvykių registravimo skyriaus pareigūnus telefonais (8 37)  303 022, 303 200 arba atvykti adresu: Kaunas, Chemijos g. 4B.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA