Kaune atgimė pasaulinės pop muzikos legendos | Kas vyksta Kaune

Kaune atgimė pasaulinės pop muzikos legendos

R.Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio” arenoje pirmą kartą koncertavo tūkstančius gerbėjų pasaulyje turintys bei pasakišką karjerą tęsiantys atlikėjai – Fancy, Sandra ir grupė „Joy“. Dainininkai surengė nuostabų koncertą ir visus susirinkusiuosius nukėlė į 80-uosius metus. Koncerto metu skambėjo ne viena nuo senų laikų žinoma daina, kurią mielai su atlikėjais kartu dainavo daugiau nei 6 tūkstančiai koncerto klausytojų.

Tiesa, netrūko ir mažų kuriozų. Fancy lyderis Manfred Alois Segieth, norėdamas įsiteikti publikai, po vienos dainos jiems padėkojo rusiškai ir čia pat buvo nušvilptas daugiatūkstantinės minios. Žiūrovai replikavo, kad nors „senelis“ ir gerai pasirodė, tačiau jam galėjo kas nors pasakyti, kad jis koncertuoja ne Rusijoje, o lietuviškiausiame mieste.

Disko muzikos legendos yra vis dar laukiamiausi įvairiuose pasaulio kampeliuose. O šeštadienio vakarą visus senos, tačiau geros muzikos gerbėjus atlikėjai subūrė į Kauno „Žalgirio“ areną. Legendiniai atlikėjai koncertuoja jau begalę metų, tačiau scenoje vis dar nestokoja energijos ir sugeba suburti žmones bendrai dainai. Laikinosios sostinės scenoje atlikėjai perkėlė visus į retro laikus ne tik dainomis, bet ir savo aprangomis.

Vokietijos dainininkas Manfred Alois Segieth pasaulyje žinomas vardu Fancy. Turbūt su žiburiu ne tik Europoje reikėtų ieškoti žmogaus, negirdėjusio italų bei euro disko stiliaus atlikėjo Fancy superhitų „Slice Me Nice“, „Flames of Love“, „Chinese Eyes“, „Bolero“, „Lady of Ice“.

Disko karaliene vadinama buvusi grupės „Arabesque” vokalistė bei žinomo muzikinio projekto „Enigma” dalyvė Sandra pasaulį lyg bombomis apmėtė savo hitais – „Maria Magdalen (I’ll Never Be)”, „Heaven Can Wait ir kitų, kurių negailėjo ir lietuvių publikai.

Paskutinis, tačiau tikrai neprasčiausias atlikėjas – Joy, kuris neseniai atšventė įspūdingos karjeros 25-metį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA