Dviems vairuotojams nesusitarus, šimtai strigo spūstyje | Kas vyksta Kaune

Dviems vairuotojams nesusitarus, šimtai strigo spūstyje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Vairuojant ne paskutinį vaidmenį vaidina tolerancija. Tai svarbu tiek vairuojant, tiek įvykus auto įvykiui. Jos nebuvimas ketvirtadienio vakarą šimtus kauniečių privertė sugaišti ne vieną dešimtį minučių, o kitus pakeisti važiavimo kryptį.

Apie 17 valandą itin pavojingoje vietoje susidūrė lengvasis automobilis „Toyota“ ir vilkikas. Avarijos priežastis manoma yra ta, kad greitėjimo juosta nuo Marvelės atvažiavęs lengvojo automobilio vairuotojas tikėjosi, kad vilkikas jį praleis. Tačiau tai neįvyko ir viskas baigėsi lengvojo automobilio nubrozdinimu.

„Toyota“ vairuotojas, nesutikęs, kad jis kaltas šioje situacijoje, nusprendė išsikviesti kelių policijos ekipažą. Atvykę pareigūnai nubraižė įvykio schemą ir abu avarijos dalyvius nukreipė atvykti į kelių policiją.

Kol avarijos dalyviai aiškinosi santykius, šimtai vairuotojų kelias valandas strigo spūstyje, dalis nusuko į Marvelės gatvę, kur ties senamiesčio Vytauto Didžiojo tiltu sudarė dar vieną spūstį.

Jei vairuotojai būtų draugiškai sutarę dėl eismo įvykio aplinkybių ir vietoje susipildę eismo įvykio deklaraciją, kauniečiai nebūtų taip ilgai strigę spūstyje, o ir į prekybos centrą pasiimti vaiko skubantis lengvojo automobilio vairuotojas, būtų sugaišęs kur kas trumpiau. Dabar vairuotojams dar kelias valandas teks praleisti kelių policijoje, kol pareigūnai parengs visą eismo įvykio medžiagą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA