Sukurtas „Žalgirio“ laikrodis | Kas vyksta Kaune

Sukurtas „Žalgirio“ laikrodis

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiriui“ sutinkant jubiliejinį sezoną, pristatomas ypatingas komandos gerbėjų aksesuaras – „Žalgirio“ laikrodis. Ypatingai riboto tiražo gaminys specialiu klubo užsakymu sukomplektuotas Lietuvoje. Aukštos klasės vyriška stiliaus detalė jau papuošė ir žalgiriečių riešus.

„Esu didelis laikrodžių mėgėjas, todėl nutariau tikrai nepraleisti progos ir įsigyti šį, galima sakyti, vienetinį „Žalgirio“ atributą“, – matuodamasis laikrodį sakė Darius Songaila. Pirmieji laikrodžius apžiūrėjo ir įsigijo būtent „Žalgirio“ krepšininkai.

Šioje partijoje – vos 100 gaminių. Iš jų pusė skirta 70-mečio sezonui – ant jų nugarėlės išgraviruotas jubiliejinis logotipas, kiti – paženklinti „Žalgirio“ skydu. Kiekvienas produktas turi savo unikalų serijos numerį, todėl pirmieji pirkėjai gali pasirinkti savo sėkmės skaičių atitinkantį gaminį.

„Žaidėjai, pamatę šią naujovę, nieko nelaukdami rezervavo laikrodžius su serijos numeriais, atitinkančiais jų marškinėlių numerius. Pasitaikė ir „konfliktų“, pavyzdžiui, Mantas Kalnietis užsisakė 9 numeriu paženklintą laikrodį, tuo pat metu to paties paprašė ir komandos vyr. treneris Gintaras Krapikas, žaidęs tuo pačiu skaičiumi pažymėtais marškinėliais. Gerai, kad pavyko taikiai išspręsti ginčą“, – šypsodamasis pasakojo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Šis laikrodis – aukštos kokybės produktas ir būtinas atributas prisiminimui apie „Žalgirio“ jubiliejų. Turbūt šis derinys ir yra pagrindinė priežastis, kodėl praktiškai visi komandos žaidėjai panoro jį įsigyti. Girdėjau, kad laikrodį užsisakė ir buvę komandos nariai“, – apie laikrodžių paklausą kalbėjo D.Songaila.

Šį aksesuarą užsisakė ne tik M.Kalnietis, bet ir Jonas Mačiulis bei Martynas Pocius.

Laikrodį įsigyti galima elektroninėje „Žalgirio“ parduotuvėje Zalgirisshop.lt, o vėliau ir „Žalgirio“ 70 metų jubiliejaus šventėje bei Kauno „Akropolio“ taurės turnyre „Žalgirio“ arenoje rugsėjo 27-28 dienomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA