Kauno studentų laukia linksmas ir netikėtas ralis pėsčiomis | Kas vyksta Kaune

Kauno studentų laukia linksmas ir netikėtas ralis pėsčiomis

Organizatorių nuotr.

Neatsiejama naujų mokslo metų tradicija Kaune tampa ketvirtą kartą rengiamas nuotaikingas ralis pėsčiomis „City Rally: Pažink Kauną KITAIP‘14“. Rugsėjo 6 d. prie KTU centrinių rūmų (Donelaičio g. 73) susirinkę Lietuvos ir užsienio studentai bus suskirstyti į komandas, kurios, linksmai apžiūrinėdamos miestą, turės įvykdyti ir netikėtas užduotis.

„Pažink Kauną KITAIP“ – tai puikiausia galimybė ką tik atvykusiems naujiems Universiteto studentams pajusti miesto dvasią ir susipažinti su jo centru ir nuostabiu senamiesčiu. Renginio tikslas – pažinti Kauną smagių žaidimų forma ir susirasti naujų draugų“, – pasakoja renginį organizuojančių tarptautinių KTU organizacijų „BEST Kaunas“ ir ESN KTU atstovai.

Kiekviena iš 6-8 žmonių sudaryta komanda gauna po leidinį su užduotimis ir žemėlapiu, kuriame pažymėtos privalomos aplankyti vietos. Taip pat „ralistams“ įteikiami ir papildomi daiktai, reikalingi užduotims įvykdyti, pavyzdžiui, balionai, kuriuos reikia pripūsti ir išsaugoti viso pasivaikščiojimo metu.

Į kurį maršruto punktą eiti pirmiausia ir kokiu maršrutu keliauti – komandos nusprendžia pačios. Nepasiklysti miesto džiunglėse „City Rally“ dalyviams padeda patyrę vedliai iš techniškųjų Europos universitetų studentus vienijančios organizacijos „BEST Kaunas“ ir „Erasmus“ studentus jungiančio tinklo ESN KTU.

Kiekvieną atliktą užduotį ar atsakytą klausimą vedliai įvertina taškais. Daugiausiai taškų surinkusioms komandoms įteikiami rėmėjų prizai.

Registruotis į „City Rally: Pažink Kauną KITAIP‘14“ galima ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA