Kauno konservatorius į savivaldos rinkimus ves A.Kupčinskas | Kas vyksta Kaune

Kauno konservatorius į savivaldos rinkimus ves A.Kupčinskas

Archyvo nuotr.

Sekmadienį Žalgirio arenos amfiteatre vyko Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Kauno skyrių sueigos rinkiminė konferencija. Susirinkimo metu TS-LKD sąrašo lyderiu 2015 metų rinkimams į Kauno miesto savivaldybės tarybą buvo patvirtintas dabartinis miesto meras Andrius Kupčinskas. Kauno konservatorių – krikdemų lyderis slaptame balsavime surinko 269 balsus iš 287.

„Ačiū kolegoms už pasitikėjimą dar vienai kadencijai. Tai ypač įpareigoja, nes kiekvienai naujai kadencijai tenka nauji iššūkiai. Nuveikta daug, per beveik dvi kadencijas, pradedant Žalgirio arena ir kitai reikšmingais objektais. Todėl geriausiai žinome ko dar reikia mūsų visų Miestui ir ką dar turime įgyvendinti iki 2020m.“ – kalbėjo Kauno TS-LKD rinkiminio sąrašo vedlys A.Kupčinskas.

Apibendrindamas artėjančios 2015-2019 metų kadencijos iššūkius, Kauno meras teigė: „Savo darbų trajektoriją ir veiklą jau dabar kreipiame Valstybės šimtmečio (2018m. vasario 16d.) paminėjimo link, su tuo bus susiję ir būsimi darbai – Laisvės alėjos rekonstrukcija, Koncertų ir kongresų rūmų statyba, Kauno pilies atkūrimo tolimesni darbai, S.Dariaus ir S.Girėno stadiono, atsikovotų Dainų slėnio ir Romuvos kino teatro tvarkybos bei kiti reikšmingi infrastruktūriniai darbai miesto labui. Kaunas – Santakoje gyvenančių ir teisumą mylinčių žmonių miestas, todėl kartu su kolegomis toliau tarnausime jo labui!“

TS-LKD Kauno skyrių sueiga vienija aštuonis Kauno skyrius. Jiems priklauso 1860 TS-LKD narių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA