Policija nustatė, kas šlapinosi Karaliaus Mindaugo prospekte | Kas vyksta Kaune

Policija nustatė, kas šlapinosi Karaliaus Mindaugo prospekte

Vaizdo įrašo stop kadras

Po to, kai „Kas vyksta Kaune” paviešino vaizdo įrašą, Kauno policija įrodė, kad moka dirbti greitai. Pagal portalo komentaruose vieno skaitytojo, mačiusio įvykį, parašytus automobilio valstybinio numerio raides buvo greitai identifikuotas nusišlapinęs vairuotojas.

Penktadienį, 11 val. 33-ejų Šančių gyventojas E.Guogis buvo iškviestas į Centro policijos nuovadą, tačiau jis neatvyko. Buvo duotas nurodymas asmenį atvesdinti į teismą iš namų. Netrukus vyriškis buvo pristatytas į Kauno apylinkės teismą, kur buvo nagrinėjama byla dėl administracinio teisės pažeidimo.

Vienam iš besišlapinusių vyrų buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, byla buvo išnagrinėta Kauno apylinkės teisme, teismas nutarimą skelbs pirmadienį. Pilietis E. G. (gimęs 1981 m.) dėl padaryto pažeidimo nesiginčija, savo kaltę pripažįsta ir gailisi. Antrasis vyras į policijos komisariatą iškviestas pirmadieniui.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate dėl šio įvykio tą pačią dieną buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal faktą, tai yra dėl nedidelio chuliganizmo pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 174 str., už ką gresia bauda nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinis areštas iki trisdešimties parų.

Portalo „Kas vyksta Kaune” žiniomis, siekiama, kad prasižengęs vyriškis būtų nubaustas areštu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA