„Mis Lietuva 2013” R.E.Mazurevičiūtė pasidabino ir stilizuota gintarų karūna | Kas vyksta Kaune

„Mis Lietuva 2013” R.E.Mazurevičiūtė pasidabino ir stilizuota gintarų karūna

Apie 25 tūkstančiai įvairaus dydžio gintarų – toks skaičius sudėtas į įspūdingą, stilizuotą karūną, kuri papuošė geltonkasę „Mis Lietuva 2013″ nugalėtoją Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę. Beveik 6 valandas Kauno restorane „Legenda“ žinomas floristas, įvairių rekordų savininkas Modestas Vasiliauskas dėliojo gintarėlius.

“Dar beveik 4 dienas užtruko pasiruošimas kūrybos procesui. Reikėjo apgalvoti idėją, pasiruošti kai kurias detales“- mintimis dalijosi kūrėjas. Įgyvendinti šį originalų sumanymą jam padėjo kaunietė visažistė Greta Bondzisnkaitė.

Patarimų jam negailėjo ir visą kūrimo eigą atidžiai stebėjęs restorano šeimininkas Gediminas Juodeika.

„Karūnai dovanojame savo šeimos gintarų kolekciją. Šis Lietuvos auksu vadinamas turtas yra rastas mūsų šalies pajūryje. Gintarus surinkome per kelerius metus su žmona Jurgita ir vaikais , atostogaudami pajūryje ir vaikštinėdami pakrante. Tikimės, kad gražiausiai Lietuvos merginai skirta naujoji karūna bus ne prastesnė už tą, kurią ji laimėjo konkurse”, – kalbėjo Gediminas Juodeika.

Grožio karalaitė R.E.Mazurevičiūtė, pasidabinusi kelis kilogramus sveriančia, iš gintarų, orchidėjų žiedų ir žalumynų sukurta karūna, prisipažino: “Ši gerokai sunkesnė, už tą, kurią man uždėjo grožio konkurso metu. Juk vien gintarų čia sudėta apie 2 kilogramus, o kur dar kiti puošybos elementai.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA