S. Štombergas prieš TOP16 rungtynes išvykoje su „Real“: turime šansų – Kas vyksta Kaune

S. Štombergas prieš TOP16 rungtynes išvykoje su „Real“: turime šansų

Šią savaitę Kauno „Žalgirio“ komanda baigs Eurolygos TOP16 etapo F grupės pirmojo rato kovas, tačiau jiems išvykoje penktadienio vakarą teks kautis su Madrido „Real“ klubu išvykoje.

„Teko su jais žaisti ir ne kartą. Daug kažką kalbėti apie „Real“ nėra reikalo. Visi žino, kad tai gera komanda, greitai bėga, gerai žaidžia. Jie tik vieną kartą per sezoną pralaimėjo. Bus sunku. Nesam pesimistiškai nusiteikę – tiesiog sakau, kaip yra. Gera komanda, prieš kurią bus labai sunku žaisti. Bet mes važiuojame kovoti, žaisti savo žaidimą, gerinti savo žaidimą. Žiūrėsime, kaip bus” – sakė Martynas Pocius.

Tuo tarpu komandos strategas Saulius Štombergas tikisi, kad nors varžovai labai stiprūs ir galingi, bet ir jiems būna blogų dienų.

„Tai yra gerai sukomplektuota komanda, daug gerų žaidėjų. Jie dabar diktuoja savo sąlygas, tikrai gerai žaidžia. TOP16 etape taip pat demonstruoja gerą krepšinį. Aišku, tokiu taškų skirtumų kaip reguliariajame sezone nėra. Patyrę žaidėjai greitai išnaudoja bet kokias klaidas. Bus sunku, bet žinome savo žaidimą, kurį mes pagerinome. Šešioliktuke mūsų žaidimas tikrai pagerėjo. Kai kurie žaidėjai taip pat demonstruoja geresnį žaidimą, tai komanda atrodo kitaip. Tačiau mes privalome gerinti gynybą – leidžiame primesti, leidžiame mesti komandų lyderiams, kuriuos turėtume agresyviau gintis”, sakė treneris.

Šią savaitę komanda negalėjo treniruotis pilna sudėtimi, dėl traumų aktyviai treniruotėse nedalyvavo žaidėjai Vytenis Lipkevičius, Tadas Klimavičius, Martynas Pocius, Šarūnas Jasikevičius, tačiau jie vyksta į Madridą.

Iki dabar F grupėje „Žalgiris“ žengia priešpaskutinis su viena pergale. „Real“ turnyrinėje lentelėje trečioje vietoje su penkiomis pergalėmis.

„Žalgirio“ ir „Real“ dvikova vyks penktadienį 21.45 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA