Kauno vicemeras V.Popovas į darbą atėjo visiškai girtas | Kas vyksta Kaune

Kauno vicemeras V.Popovas į darbą atėjo visiškai girtas

Archyvo / Evaldo Virkečio nuotr.

Antradienio rytą Kauno miesto mero pavaduotojas Vasilijus Popovas į darbą atėjo visiškai neblaivus. Atvykę policijos pareigūnai jam nustatė beveik 3 promilių girtumą. Šis įvykis Kaune buvo prognozuotas, nes mieste jau seniai sklinda kalbos, kad socialdemokratų partiją atstovaujantis V.Popovas nevengia stikliuko net ir darbo vietoje, o padauginęs balsu atleidinėja ir savivaldybės personalą, tačiau darbuotojai, bijodami susidorojimo ir netekti darbo vietos, apie tai viešai kalbėti vengia.

Informaciją apie V.Popovo girtumą patvirtino Kauno administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Portalą „Kas vyksta Kaune“ jau anksčiau buvo pasiekusi informacija, kad vicemeras V.Popovas darbe mėgsta pasirodyti neblaivus, o kartais išgertuvės vyksta ir pačioje savivaldybėje. Tiesa, dėl įvestos naujosios tvarkos žurnalistams, fiksuoti neblaivius valdininkus yra problematiška, nes prieš fotografuojant ar filmuojant, reikia gauti leidimą iš savivaldybės viešųjų ryšių skyriaus.

Kauno mero Andriaus Kupčinsko paklausus, ar jis nėra pastebėjęs, kad vicemeras ir anksčiau darbo metu būdavo neblaivus, atsakė, kad „tą įrodyti galima tik atitinkamomis priemonėmis, šiandien iš tiesų buvo apsilankę pareigūnai, galima tik apgailestauti, kad vicemerui darbo vietoje nustatytas girtumas.

„Vicemeras nušalintas nuo darbo, o situaciją įvertinsime kartu su kolegomis. Pirmiausia jo elgesį turi įvertinti jį delegavusi politinė jėga“, portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA