Po savaitgalio linksmybių Rumšiškėse, jaunimas grįžta namo (3 geriausių pasirodymų video) | Kas vyksta Kaune

Po savaitgalio linksmybių Rumšiškėse, jaunimas grįžta namo (3 geriausių pasirodymų video)

Sekmadienį baigiasi pirmą kartą Lietuvoje vykęs festivalis “Granatos Live”, pritraukęs daugiau nei 7000 žmonių. Rumšiškėse esančiame Lietuvos liaudies buities muziejuje jaunimas linksminosi tris paras, o sekmadienio popietę, pailsėję po šeštadienio nakties koncertų, pakuojasi palapines ir ruošiasi kelionei namo.

Šiais metais festivalyje dalyvavo per 30 Lietuvos ir užsienio atlikėjų. Kalbinti festivalio lankytojai, kaip geriausius ir laukiamiausius atlikėjus įvardino lietuvaičius G&G Sindikatą, Benjaminą Stanfordą “Dub FX” iš Australijos ir svečią iš Didžiosios Britanijos Džeimsą Morisoną. “Kas vyksta Kaune” kviečia pažvelgti į šių atlikėjų pasirodymus ir sukurtą atmosferą Rumšiškėse vykusiame festivalyje (vaizdo reportažus rasite šios naujienos apatinėje dalyje).

Tiesa, publikos numylėtinių “Dub FX” pasirodymas galėjo ir neįvykti, nes keliaujant į Lietuvą lėktuvo bagažo skyriuje pasimetė atlikėjo garso efektų įranga, todėl atlikėjas iš Australijos sukosi, kaip galėjo: pradžioje grojo akustine gitara, vėliau grojo iš kompiuterio, o pats pasirodymas vėlavo daugiau nei valandą.

Kaip portalui “Kas vyksta Kaune” sake festivalyje budėję Kaišiadorių greitosios medicinos pagalbos medikai, daugiausiai darbo buvo su padauginusiu, 18-23 m. amžiaus jaunimu. Tuo tarpu ugniagesiai džiaugėsi, kad liaudies buities muziejuje jokių incidentų su ugnimi nebuvo.

Organizatoriai patikino, kad festivalis “Granatos Live” vyks ir kitais metais. Ar festivalio vieta nesikeis, paaiškės vėliau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA