G. Volungevičiūtė – Scheidt išgyvena nežinios laikotarpį | Kas vyksta Kaune

G. Volungevičiūtė – Scheidt išgyvena nežinios laikotarpį

„Aš turbūt esu viena nuobodžiausių pašnekovių”, – su šypsena sako pirmoji Lietuvai olimpinį medalį (sidabro) buriavime iškovojusi kaunietė Gintarė Volungevičiūtė – Scheidt.

Ji su spauda niekuomet neatsisakė bendrauti. Tačiau iš tiesų šneka nedaug ir tik tai, kas svarbiausia. Atsakymai į klausimus trumpi ir, norint žinoti tikslesnes detales, tenka juos ne sykį pakartoti.

Pastaruosius metus su vyru brazilu Roberto viena žinomiausių Kauno sportininkių gyveno Italijoje, kur šeima turi įsigijusi nedidelį nuosavą būstą Torbole miestelyje. Scheidt augina jau du sūnus – rugpjūtį ketverių sulauksiantį Eriką ir trijų mėnesių Luką.

„Kol kas neplanuojame nieko. Gyvename šia diena ir žinome ką veiksime tik artimiausią mėnesį”, – sakė G. Volungevičiūtė – Scheidt.

Į Kauną iš Italijos prieš kelias savaites parskridusi sportininkė sakė nežinanti kiek gimtinėje užtruks. Pirmiausia ji įregistravo jauniausią savo sūnų, dabar turintį ir Lietuvos, ir Brazilijos pilietybę. Vėliau sutvarkė kitus dokumentus, atsiėmė geriausios Lietuvos buriuotojos apdovanojimą.

„Abejoju, ar vyras ras laiko tarp treniruočių ir varžybų atvykti į Lietuvą”, – sakė G. Volungevičiūtė – Scheidt.

Ji tvirtino kol kas neturinti jokių plnų ir dėl grįžimo į profesionalų sportą. Pernai pasaulio čempione tapusi buriuotoja mėgaujasi motinystės džiaugsmais, bet aktyvumo pasiilgsta. Jo stygių kompensuoja daug vaikščiodama ir eidama paplaukioti į baseiną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA