Baikerių sezono pradžia Kaune – 4 motociklų avarijos, 1 žuvo (atnaujinta, foto, video) | Kas vyksta Kaune

Baikerių sezono pradžia Kaune – 4 motociklų avarijos, 1 žuvo (atnaujinta, foto, video)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienį Kaune švenčiant baikerių sezono atidarymą, sunkiai sužeisti penki motociklais važiavę jaunuoliai, o vienas iš jų žuvo.

Pirmoji avarija įvyko apie 13 val. Marvelės gatvėje, kai link A5 magistralės važiuojantis motociklas „Yamaha“ rėžėsi į ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį „Toyota Corolla“.

Motociklo vairuotojas, vilkėjęs specialią aprangą, nukentėjo mažiau nei keleivis, kuris dėvėjo tik šalmą. Jis be sąmonės medikų išvežtas į ligoninę. Nepatvirtintais duomenimis, motociklą vairavo 30-metis, keleiviui – 18 metų.

Apie kitą eismo įvykį, kuriame dalyvavo motociklininkas, pranešė „Kas vyksta Kaune” skaitytojai. Avarija apie 16 valandą įvyko Baršausko gatvėje, kuomet susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis „Audi a6”, vairuojamos moters. Po smūgio automobilis atsidūrė ant skiriamosios žaliosios vejos,  tepalą nuo kelio šalino ugniagesiai-gelbėtojai. Kaip pasakojo avarijos liudininkai, automobilis „Audi” išvažiavo iš prekybos centro „Molas” aikštelės ir bandė važiuoti link „Statoil” degalinės. Kirsdama Baršausko gatvę vairuotoja nepastebėjo motociklo ir įvyko avarija. Motociklo vairuotoją išvežė greitosios pagalbos medikai, tačiau vėliau 1971-ųjų m. gimimo vyras nuo avarijos metu patirtų traumų ligoninėje mirė.

Dar vienas motociklo vairuotojas nukentėjo Vilkijoje, Kauno rajone. Pirminiais duomenimis, motociklininkas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris išvežtas į ligoninę.

Šeštadienio motociklų avarijų virtinę užbaigė apie 23 valandą įvykęs eismo įvykis Savanorių prospekte, netoli Saulės gimnazijos. Pirminiais duomenimis, nuo centro važiavusi vairuotoja bandė sukti į kairėje pusėje esantį įsukimą, tuo metu Savanorių prospektu link centro važiavęs BMW motociklininkas su keleive rėžėsi į merginos vairuojamą „Opel Astra” automobilį. Du greitosios pagalbos ekipažai išvežė nukentėjusius į ligoninę. Vienas liudininkas įvykio vietoje sakė: „visa laimė, kad motociklas važiavo lėtai”.

Dėkojame „Kas vyksta Kaune” skaitytojams už nuotraukas ir informaciją. Raginame būti kelyje atsargiems ir saugoti ne tik save, bet ir kitus eismo dalyvius!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA