20 metų apšvietimo nesulaukiančiame Baltų prospekte – dar viena nelaimė, vairuotojas pabėgo | Kas vyksta Kaune

20 metų apšvietimo nesulaukiančiame Baltų prospekte – dar viena nelaimė, vairuotojas pabėgo

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmadienį apie 18.00 val. Kaune, Baltų pr., ties namu Nr. 173, automobilis „VW Passat“ parbloškė ir sunkiai sužalojo per kelio važiuojamąją dalį ėjusį pėsčiąjį, vyriškos lyties apie 60-70 metų amžiaus, kurio asmenybė nežinoma.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus (toliau – Kauno apskr. VPK KPV NVESTS) pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius eismo įvykį ir galinčius suteikti naudingos informacijos.

Turinčius informacijos asmenis prašome tiesiogiai kreiptis į Kauno apskr. VPK KPV NVESTS tyrėją D. Norkaitį adresu Kaunas, Chemijos g. 4B, 213 kab., arba skambinti tel. (8 37) 30 37 95, 30 32 00 arba 112.

____

Prieš metus šioje gatvėje kitoje šios gatvės vietoje pėsčiųjų perėjoje buvo mirtinai sužalota pagyvenusi moteris. Iš karto po įvykio buvo apšviesta minėta perėja.

Prieš kelias savaites Baltų prospekte buvo sumažintas greitis: nors oficialiai teigiama, kad tai padaryta pagal naujas pėsčiųjų perėjų įrengimo taisykles, vietos gyventojai kalba atvirai: valdžia nesugeba įrengti apšvietimo, dėl to mažina greitį.

Miesto valdžia ir energetikai jau dvidešimtmetį žada apšviesti Baltų prospektą – itin judrią transporto arteriją, gyventojai Šilainių seniūnijai ir miesto valdžiai bei energetikams yra parašę ne vieną raštą, tačiau iki šiol dalis Baltų prospekto tamsiu paros metu skendi tamsoje.

Kiek dar skaudžių nelaimių šioje gatvėje turės įvykti, kad atsakingi pareigūnai prisiimtų atsakomybę?

Raštas dėl apšvietimo Baltų prospekte Kaune

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA