Iš gyvenimo pasitraukė jaunas žinomas didžėjus | Kas vyksta Kaune

Iš gyvenimo pasitraukė jaunas žinomas didžėjus

Ketvirtadienio vakarą savo sodyboje rastas didžėjus Modestas Žilionis, žinomas Modessthe Sound pseudonimu. Vyro gyvybės išgelbėti nepavyko, ji jau buvo užgesusi. 

Po M. Žilionio netekties prakalbo ir dainininkas, velionio bičiulis Algimantas Minalga-Soliaris. „Jam, manau, buvo depresija. Kelis kartus bandžiau kalbėti dar visai neseniai. Labai labai liūdna. Man kaip jo artimam draugui, tai yra baisiausia naujiena. Jis tikrai labai sirgo ir dabar kaltinu save, kad jam nepadėjau“, – DELFI pasakojo Soliaris.

Šeštadienį, birželio 16 d., savo socialinio tinklo paskyroje M. Žilionis pasidalino įrašu, kuriame rašė:

„Baigiantis laikui save matau – dėl ko aš visko siekiau, kuo tikėjau ir kuo gyvenau savo laiką švaisčiau, realybės esmę mačiau, saulę lūpomis pūčiau Saturno erdvėj atsiradau, savo brangius praradau, kurių nesupratau. Kur savo laiką sukau ir ką vietoj to gavau, savo brangų laiką švaisčiau – dalis po dalies dalinau, ir ką vietoj atradau, vardan ko gyvenau, nes esmę supratęs tave praradau ir mirties angelą iš naujo sutikau, bet jo aš jau nebijau, nes ne jam spręsti. kam ilgiau, naikinti jam lėtai smagiau“, – užkoduota žinute su socialinio tinklo draugais prieš savaitę dalijosi didžėjus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA