Laisvės alėjoje išdygo Laimės suoliukas – įamžinę, nudžiugti galite dar labiau | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje išdygo Laimės suoliukas – įamžinę, nudžiugti galite dar labiau

R. Tenio nuotr.

Vienoje pagrindinės Kauno pėsčiųjų gatvės vietoje saulė šiandien šypsosi plačiau. Bendradarbystės erdvių tinklo „Happspace“ kolektyvas Tarptautinę laimės dieną pažymėjo nutriušusį Laisvės alėjos suoliuką papuošę geltonais balionais ir gėlėmis. Čia prisėdę, pasisemsite geros energijos, o gal net laimėsite ypatingą konkursą.

[galerija kiek=”8″]

„Man laimė atrodo toks sunkiai pačiupinėjamas, abstraktus, kasdienybėje nelabai juntamas dalykas – išeina kažkur, vėl lauki, neateina. Dėl to iš pradžių kiek skeptiškai žiūrėjau į tokią iniciatyvą, kai visą dieną tarsi privalu būti laimingam. Bet kai susitelki į tai, kad kovo 20-oji yra Tarptautinė laimės diena ir imiesi daryti kažkokį fainą dalyką, laimė tikrai ateina“, – linksmos idėjos ištakas prisiminė „Happspace“ bendruomenės lyderė Vaidė Legotaitė.

Kaip sakė Vaidė, čia tik nedidelės bendruomenės įrengtas Laimės suoliukas – neišgelbėta nė viena gyvybė ir neįgyvendinta švietimo reforma, bet sukurta linksma akimirka, visgi, džiuginanti Laisvės alėjos praeivius.

„Ir pačiam „Happspace“ kolektyvui malonu, šilta buvo imtis šios iniciatyvos – nors kilo įvairių sunkumų, galiausiai pavasarį šaukiančios gėlės, balionai bei užrašas iškilo ant Laisvės alėjos senolio. Ir mūsų bendruomenė tvirčiau susiklijavo, ir davėme kažką Kaunui. Laimę čia tikrai galima pagauti ir tikiu, kad daugelį miestiečių spalvingas Laimės suoliukas nudžiugins“, – kalbėjo V. Legotaitė.

Ji džiaugėsi, kad apskritai yra mieste iniciatyvas įgyvendinti besiimančių organizacijų, aktyvių žmonių, kurie bendradarbiauja ir stengiasi, o kiti pastebi – Kaunas čia tik išlošia.

Laimės suoliuką Kauno širdyje atradusius praeivius „Happspace“ taip pat kviečia sudalyvauti konkurse ir laimėti nemokamą iki 5 asmenų mėnesio narystę ką tik verslo centre „Arka“ atsidariusiame bendradarbystės erdvių padalinyje „Happspace Arka“.

Dalyvauti paprasta: laimingiems įsiamžinus prie suoliuko, nuotrauką reikia įkelti į savo „Facebook“ paskyrą, prie jos parašyti džiaugsmingą palinkėjimą kauniečiams ir pažymėti nuotrauką grotažymėmis #happspace_arka, #laimesdiena, #happspace. Daugiausia reakcijų surinkusios fotografijos autoriui ar jo komandai atiteks minėtas prizas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad oficialūs kovo 20 d. švenčiamos Tarptautinės laimės dienos ambasadoriai Lietuvoje yra „Kaunas Europos kultūros sostinė 2022“ (KEKS 2022). Visą laimės dienos renginių Kaune programą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA