Lietuvos hip hopo korifėjai degė šviesą „Žalgirio“ arenoje | Kas vyksta Kaune

Lietuvos hip hopo korifėjai degė šviesą „Žalgirio“ arenoje

DELFI, „Kas vyksta Kaune“, „Kauno alėja“ inf. 2018/03/17 20:50
„Kauno Alėja“ „Facebook“ paskyros nuotr.

Kol Filipas Kirkorovas linksmino kauniečius Kauno sporto halėje, Nemuno saloje rinkose kiek kitokia publika. Čia jie susirinko paklausyti tų, kurie apie rusų atlikėją ir daugybę kitų abejotino skonio įdomybių, ko gero, sudėtų ne vieną šmaikštų rimą. „Žalgirio“ arenoje pradėtas „G&G Sindikato“ koncertinis turas „Uždegti šviesą“.

Vilniečius į sceną atvedė grupė „Mad Money“, o mikrofonus į rankas paėmus šalies hip hopo pionieriams, publika dainavo kartu nuo pat pirmojo kūrinio akordo.

Gerbėjus stebinti grupė pradėjo nuo scenografijos. Šiam koncertų turui „G&G Sindikato“ vyrai pasirinko neįprastą sceną – ji buvo sudaryta iš kelių dalių ir priminė vieną svarbiausių Lietuvos valstybingumo simbolių – Gediminaičių stulpus.

„Praeito koncerto simbolis buvo baimė, šių yra šviesa. Kumštis yra mūsų grupės ir visų koncertų simbolis, o šiemet pasirinkta kitokia scenos forma yra viena visumos detalė“, – prieš pasirodymą aiškino grupės nariai.

„G&G Sindikatas“ į koncertinę programą įtraukę net 8 kūrinius iš naujausio savo albumo „99“, tačiau atliko ir nemirtingus grupės hitus.
Koncerte grupei talkino nemažai gyvai instrumentais grojusių muzikantų.

Koncertui slenkant į pabaigą, grupės lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras paklausė: „Ar turite ugnies?“ Publikos rankose sužibo žiebtuvėlių liepsnelės ir telefonų švieselės. „Dabar labai trūksta šviesos aplink, tik ne šioje salėje. Čia susirinko šviesūs žmones, ne telefonais, o savo širdimis ir protais. Ačiū, kad esate,“- gausiai publikai dėkojo jis.

Antras „Uždegti šviesą“ turo koncertas įvyks kovo 24 d. „Siemens“ arenoje, Vilniuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA