Balandžio viduryje Kauno keliuose pričiupti neblaivūs automobilių vairuotojai ir dviratininkai | Kas vyksta Kaune

Balandžio viduryje Kauno keliuose pričiupti neblaivūs automobilių vairuotojai ir dviratininkai

Asociatyvi / Vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Keliuose daugėja neblaivių vairuotojų. Šį faktą užfiksavo Lietuvos kelių policija. Kaune ir Kauno rajone balandžio viduryje tokie į pareigūnų akiratį pakliuvo ne vieną kartą. Regis, vairuotojai ne tik nebijo rizikuoti savo, bet ir kelia pavojų aplinkinių gyvybėms.

Balandžio 14-osios vakarą, maždaug 19.05 val. Kaune, Aleksote, Veiverių gatvėje, automobilis „Honda Civic“, vairuojamas 28 metų vyro, kliudė dviračių važiavusį neblaivų 61 metų vyrą.

Jam nustatytas vidutinis 2,07 promilės girtumas. Įvykio metu vyras nukentėjo. Patirtoms traumoms gydyti paskirtas ambulatorinis gydymas.

Keletu dienų vėliau fiksuotas dar įžūlesnis atvejis – už vairo neblaivi ir neturinti teisės vairuoti kone pusamžė moteris.

Balandžio 20 dienos vakare, apie 18.45 val. Kauno rajone, Rokų Miško Kelmyno kaime, Kelmyno ir Kaimynų gatvių sankryžoje, d4l lietaus esant šlapiai kelio dangai, kelio vingyje ties tiltu per Sūrės upelį, vairuojamo automobilio „Ford Escort“ nesuvaldė neturinti teisės vairuoti, neblaivi 39 metų moteris.

Automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę ir atsitrenkė į medį. Nukentėjo pati įvykio kaltininkė. Moteris susimušė galvą. Jai nustatytas vidutinis 2,48 promilės girtumas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA