Pasitikrinkite, ar užkibote ant balandžio 1-osios dienos pokštų | Kas vyksta Kaune

Pasitikrinkite, ar užkibote ant balandžio 1-osios dienos pokštų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Balandžio 1-oji – Melagių diena, todėl šią dieną dažnas apsigauname dėl žinių, kurios mus pasiekia, tikrumo. Portalas „Kas vyksta Kaune“ – ne išimtis, žurnalistai taip pat nusprendė pajuokauti. Kviečiame skaitytojus pasitikrinti, ar mūsų parengtos naujienos balandžio 1-osios proga, buvo paveikios ir užkibote ant melagingų pranešimų kabliuko. Kurios žinios portale „Kas vyksta Kaune“ šiandien buvo melagingos?

Praėjus minutei po vidurnakčio, mūsų žurnalistai pasidalino naujiena: Vyriausybei neskyrus lėšų stadiono rekonstrukcijai, iš kauniečių bus renkama nauja rinkliava. Ši žinia tebuvo balandžio 1-osios pokštas. Kauno miesto savivaldybė tikrai žada pradėti S. Dariaus ir S. Girėno stadiono Kaune rekonstrukciją, tačiau tikrai neketina įvesti naujos rinkliavos kauniečiams už šiame objekte rudenį prasidėsiančius darbus. Pinigai iš miestiečių nebus išieškoti nei vienu iš tekste įvardintų būdų.

Antroji melaginga žinia, skelbianti, jog Varnių tiltu nuo pirmadienio galės važiuoti tik viešasis transportas:Situacija pavojinga: nuo pirmadienio Varnių tiltu galės važiuoti tik viešasis transportas. Naujiena iškart sulaukė susidomėjimo, o portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją užplūdo susirūpinusių skaitytojų laiškai. Skubame pranešti, jog vairuotojai ir toliau galės naudotis trijomis eismo juostomis, jos nebus sumažintos paliekant vieną – tik viešajam ir specialiųjų tarnybų transportui. Aplinkinių tiltų per Nerį keliaujantiems per šią vietą nereikės. Šilainių ir Vilijampolės gyventojams sunerimti taip pat neverta – kelionė į miesto centrą rytais, o vakarais į namus dėl Varnių tilto rekonstrukcijos tikrai netruks ilgiau nei įprasta, nebent susidarytų eismo spūstys keliuose. Tačiau tai pasitaiko bene kasdien.

Trečioji portalo „Kas vyksta Kaune“ naujiena-pokštas: Kauno meras V. Matijošaitis paliks postą ir taps prezidentės D. Grybauskaitės vyriausiu patarėju?. Patikiname, jog iki šiol mūsų redakcijos žurnalistų turimomis žiniomis, V. Matijošaitis nesiruošia tapti prezidentės D. Grybauskaitės patarėju, tokio pasiūlymo šalies vadovė nėra pateikusi. Tad geroji žinia – ta, jog Kauno miesto meras V. Matijošaitis ir toliau eis šias pareigas, puoselės miestą ir džiugins kauniečius esamais ir būsimais darbais.

Kita šiandien, balandžio 1-ąją dieną, portale „Kas vyksta Kaune“ skelbta ir šiame tekste neįvardinta informacija yra tikra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA