Kaunietė perspėja kitas merginas: mano seserį mėgino išprievartauti laiptinėje | Kas vyksta Kaune

Kaunietė perspėja kitas merginas: mano seserį mėgino išprievartauti laiptinėje

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė sunerimusios skaitytojos laiškas. Mergina tikina, jog vienoje Eigulių mikrorajone, Varduvos gatvėje esančio daugiabučio laiptinėje pirmadienį nepažįstamas vyras mėgino išprievartauti jos seserį.

Pasak skaitytojos Rimantės, pirmadienį, kovo 6 dieną, apie 12:15 val., į daugiabučio, esančio Varduvos gatvėje, Eigulių mikrorajone, laiptinę paskui jos devyniolikmetę seserį įbėgo nepažįstamas vyras.

„Jis nežinia iš kur atsirado. Sesuo vyrą pastebėjo tik tada, kai stovėjo prie laiptinės durų. Jai atsisukus, nepažįstamasis griebė ir staigiai jai numovė kelnes. Išsigandusi sesuo pradėjo rėkti. Tuomet iškrypėlis nubėgo“, – tikina  mergina.

Apie nutikusią situaciją „Kas vyksta Kaune“ žurnalistus informavusi Rimantė teigia, jog nepažįstamas vyras veido nedengė, įsidėmėti rudi plaukai. Jis vilkėjo tamsios spalvos rūbus. Apie įvykį pranešta policijai. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė informavo, kad dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK atliekamas aplinkybių patikslinimas.

Prašome kauniečius, pamačiusius minėtą asmenį, nedelsiant kreiptis į policiją numeriu 112 ir pasidalinti savo turima informacija.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA