G. Krapikas: atsipalaiduosit jūs Kauno „Žalgiryje“ | Kas vyksta Kaune

G. Krapikas: atsipalaiduosit jūs Kauno „Žalgiryje“

R. Tenio nuotr.

Po sėkmingų Kauno „Žalgirio“ ir Turkijos ekipos rungtynių vyriausiasis kauniečių treneris Gintaras Krapikas negailėjo pagyrų auklėtiniams. Strategas tikisi, kad pavyks išlaikyti komandos balansą ir kitose rungtynėse nebus tokių staigmenų, kurios komandą ištiko praėjusias dvejas rungtynes.

„Galvoju, kad šiandieną laimėtos labai svarbios rungtynės. Buvo nelengva situacija, nes porą rungtynių prastai atrodėme, dėl to komplimentas komandai, kad sugebėjome susikaupti. Nebuvo didelės žaidėjų rotacijos, tad vyrams ir jėgų užteko, ir emocijų laimėti rungtynes“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris G. Krapikas.

Komandos vadovas iš žaidimo išskyrė Luką Lekavičių, mat per šias rungtynes su turkais jis buvo ypatingai agresyvus ir rezultatyvus, tada labai prisidėjo prie pergalės. Paklaustas, ar kitose Eurolygos rungtynėse neketina atsipalaiduoti, treneris atsakė, jog tikisi, jog žaidimas bus stabilus.

„Atsipalaiduosit jūs Kauno „Žalgiryje“. Tikiuosi, kad nebus tokių svyravimų, kaip Krasnodare. Pagrindinis dalykas – stabilizuoti komandą. Jei aikštelėje ilgiau leisim žaisti mūsų legionieriams, mūsų žaidimas taps įvairesnis“, – patikino G. Krapikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA