„Mis Kaunas“ titulas iškeliavo į kitos gražuolės rankas | Kas vyksta Kaune

„Mis Kaunas“ titulas iškeliavo į kitos gražuolės rankas

R.Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą dėl gražiausios kaunietės titulo varžėsi 16 merginų. Dauguma jų vis dar mokosi mokykloje. Įvairaus amžiaus gražuolės varžėsi dėl geriausios titulo. Po drabužių pristatymų ir įvairių pasirodymų „Mis Kaunas 2014“ tapo Kotryna Lincevičiūtė.

Šiemet gražuolių konkurso tema „Lietaus pasaka“, tad dalyvėms teko atsakyti įvairių klausimų, susijusių su lietumi. Tradiciškai merginoms reikėjo pristatyti dizainerių kurtus drabužius bei pademonstruoti savo talentus. Iš viso „Mis Kaunas 2014“ konkurse varžėsi 16 kauniečių, kurių amžius nuo 14 iki 24 metų.

„Renginių oazėje“ vykusiame konkurse iš visų dalyvių labiausiai išsiskyrė Kotryna Lincevičiūtė. 17-metė A.Smetonos vidurinės mokyklos abiturientė sugebėjo sužavėti komisiją ir parodyti, jog yra geresnė už kitas. Jau nuo pasirodymo pradžios komisija pradėjo dairytis būtent į šią panelę. Dabar „Mis Kaunas“ titulas Kotryną lydės visus metus.

„Ruošiausi šiam konkursui mėnesį. Ypatingai daug dėmesio skyriau talentų užduočiai. Manau, kad komisiją sužavėjau nuolatine šypsena ir tolerancija“, – emocijų neslėpė nugalėtoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA