Svečiai iš užsienio Kaune negali jaustis saugiai – Kas vyksta Kaune

Svečiai iš užsienio Kaune negali jaustis saugiai

Į Kauną iš Prancūzijos atvykę turistai parado brangius elektrinius dviračius. Manoma, kad vagystė Kauno centre įvykdyta sekmadienio pavakarę.

„Vakar įvyko brangių dviračių vagystė iš prancūzų turistų“, – pirmadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Vyro teigimu, du išskirtiniai, žali „Velobecane“ elektriniai dviračiai nuo kemperio, stovėjusio Gimnazijos gatvėje, pradingo sekmadienį apie 18 val.

„Jei kas nors ką nors matėte arba pamatysite pardavinėjant kažką labai panašaus, praneškite policijai, padėkime kolegoms iš Prancūzijos. Dviratukai buvo be baterijų ir sėdynių. P. S. bradiagos įsilaužė ir į vidų, bet nieko nenugvelbė. Pačiame centre, vidury baltos dienos!“ – teigiama pranešime apie vagystę.

Netrukus po įrašu pasipylė ir kauniečių komentarai. „O kameros nieko nemato? Vienok visas centras stebimas“, – pažymėjo internautas.

Kiti gyventojai dviračių vagystę prilygino gėdai. „Kaip gėda prieš turistus – atvyksta į mūsų šalį, o čia še…“

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ antradienį komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, birželio 9 d. apie 18.30 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaune, Gimnazijos g., nuo transporto priemonės pavogti du elektriniai dviračiai.

Anot pareigūnų, dėl šio įvykio užsienio pilietis atsisakė pateikti pareiškimą, tad tyrimo policija visgi nepradėjo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA