Nejaukios maudynės Lampėdyje: kaunietė įspėja poilsiautojus – Kas vyksta Kaune

Nejaukios maudynės Lampėdyje: kaunietė įspėja poilsiautojus

Vasaros maudynių sezoną atidariusi kaunietė įspėja poilsiaujančius Lampėdžio ežero paplūdimyje – galite sutikti įtartinų asmenų. Tuo metu Kauno pareigūnai pataria, kaip elgtis, jei pastebėsite savo veiksmais viešąją tvarką pažeidžiantį asmenį.

„Norėčiau anonimiškai informuoti, kad 06-03 laikotarpyje tarp 22 ir 23 valandos Lampėdžio ežero paplūdimyje vidutinio/vyresnio amžiaus vyras masturbavosi stebėdamas plaukiojančias merginas. Dėvėjo pilkus trumparankovius marškinėlius ir tamsesnius šortus, turėjo raudono atspalvio rankšluostį.

Pastebėtas nepasišalino. Persikėlė į patį paplūdimį ir apsimetė, jog nieko neįvyko. Telefonas buvo automobilyje, tad nepavyko užfiksuoti jo veido iki jam pasišalinant. Rašau tiesiog norėdama perspėti, kad kiti, o ypač tie, kurie ten būna vieni ar su mažais vaikais būtų atidūs“, – informacija su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ šią savaitę dalijosi kaunietė.

Moteris pasidalijo incidento lokacija / Skaitytojos nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) atstovai, apie birželio pradžioje Lampėdžio ežero paplūdimyje galimai įvykusį incidentą pareigūnai pranešimo nesulaukė.

„Pasak pareigūnų, tokių atvejų, kai asmenys viešoje vietoje tenkina savo lytinę aistrą pasitaiko, tačiau nedažnai. Per praėjusių metų vasarą (2023 metais nuo birželio 1 d. iki rugsėjo 1d.) gauti 6 pranešimai apie asmenis, kurie Kauno mieste, viešoje vietoje, galimai tenkino savo lytinę aistrą.

Toks elgesys gali būti vertinamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas arba tvirkinimas (jei tam tikrus veiksmus matė jaunesni nei 16-iolikos metų asmenys) ir pradedamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 284 str. arba 153 str.“, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

Pareigūnai ragina pastebėjus tokius ar įtartinus asmenis kuo skubiau pranešti policijai skambinant 112. Taip pat, jei yra galimybė, įtariamuosius nufotografuoti ar nufilmuoti ir medžiagą perduoti pareigūnams pasinaudojant elektroninių paslaugų sistema ePolicija (www.epolicija.lt).

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA