Jaunieji teniso talentai susirungs „Tennis Space“ kortuose! – Kas vyksta Kaune

Jaunieji teniso talentai susirungs „Tennis Space“ kortuose!

/ Tennis Space nuotr.

Vasaros saulė jau džiugina mus savo spinduliais, o kartu su ja įsibėgėja ir įtemptas jaunųjų teniso talentų varžybų metas. Teniso ir padelio kompleksas „Tennis Space“ (Islandijos pl. 9c, Kaune) visą vasaros sezoną kviečia vaikus ir jaunuolius nuo 8 iki 18 metų dalyvauti UTR Sports vaikų teniso turnyruose.

UTR (Universal Tennis Rating) – tai revoliucinė teniso reitingavimo sistema, kuri keičia žaidimo lygio vertinimą ir suteikia žaidėjams visame pasaulyje vienodą platformą varžytis. UTR Sports sistema yra vertinga priemonė vaikų tenise, nes ji suteikia objektyvų lygio įvertinimą, skatina pasitikėjimą savimi, sveiką konkurenciją, platesnes varžybų galimybes ir lengvesnį talentų atradimą. Tai padeda vaikams tobulinti savo įgūdžius, mėgautis žaidimu ir pasiekti savo potencialą tenise. UTR reitingas laikomas auksiniu vertinimo standartu – turint gerą reitingą UTR sistema leidžia patekti nemokamai į JAV universitetą.

„Tennis Space“ komplekse jau įvyko du įtempti UTR Sports turnyrai, kuriuose dalyvavo jaunieji tenisininkai iš visos Lietuvos:

Gegužės 4-5 d. kuriame varžėsi U12 ir U16 amžiaus grupės. Turnyre triumfavo Izabelė Kadžiūtė U12, Augustas Gečiauskas U12, Ugnė Opulskytė U16 ir Aistis Kiaunė U16 amžiaus grupėje.

Gegužės 11-12 d. kuriame varžėsi U10, U12, U14 ir U16 amžiaus grupės. Šiame turnyre nugalėtojų titulus pelnė Arnas Tverijonas U10, Jokūbas Malinauskas U12, Saimonas Paurazas U14, Augustė Valaitytė U14 ir Nadia Sobchak U18.

UTR Sports vaikų teniso turnyrai parodė, kad tenisas – tai ne tik sportas, bet ir puiki vieta ugdyti charakterį, draugystę ir pasitikėjimą savimi. Jaunieji tenisininkai įrodė savo atsidavimą ir talentą. „Tennis Space“ komanda didžiuojasi visais dalyviais ir linki jiems tobulėti, siekti savo tikslų ir niekada nepasiduoti svajonėms!

Ateinantį savaitgalį gegužės 18-19 d. varžysis U10, U12, U14 ir U16 amžiaus grupės. Registracija į turnyrą jau prasidėjusi.

Kiekvieno turnyro metu vaikų ir jaunuolių laukia: įdomios ir azartiškos varžybos, profesionali teisėjų komanda, patrauklūs prizai nugalėtojams ir prizininkams: Nuostabi atmosfera ir gera nuotaika.

Dalyvavimas turnyruose – tai puiki proga patikrinti savo jėgas ir pasitempti, įgyti patirties žaidžiant varžybose, susidraugauti su kitais jaunais tenisininkais ir smagiai praleisti laiką sportuojant.

Daugiau informacijos apie turnyrus ir registraciją galima rasti „Tennis Space“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA