„Tennis Space“ ir „Krispo“ Kaune surengė išskirtinį padelio turnyrą (foto) – Kas vyksta Kaune

„Tennis Space“ ir „Krispo“ Kaune surengė išskirtinį padelio turnyrą (foto)

Prieš 10 metų į Lietuvą atkeliavęs sportas, turintis tiesioginių sąsajų su tenisu – padelis – šiandien sparčiai populiarėja. Padeliu gali mėgautis skirtingų gabumų ir amžiaus žaidėjai, o pats sportas nereikalauja didelio fizinio pasiruošimo. Šiuo metu Lietuvos padelio federacija šalyje vienija apie 10 padelio klubų, kuriuose padelį žaidžia daugiau kaip 3000 žmonių. Viename iš šių klubų – „Tennis Space“ – lapkričio 18 dieną vyko išskirtinis „Krispo raudonų lūpų“ padelio turnyras.

Jėgas išbandė antrą kartą

Vidutinio lygio ir pradedančiosioms padelio žaidėjoms skirtas „Krispo raudonų lūpų“ turnyras Kaune jau vyko vasarą, rugpjūčio mėnesį. Išbandžius savo įgūdžius ir pasisėmus puikių emocijų, nuspręsta vystyti padelio turnyro tęstinumą. Tiesa, šis turnyras išskirtinis – jame vyrauja raudona spalva. Kiekviena turnyro dalyvė pasipuošia raudonomis lūpomis arba kitu akcentu.

„Sakoma, kad raudona spalva susijusi su energija, greičiu, jėga ir kitomis aistringomis savybėmis. Būtent jų ir reikia padelio sportui. Raudonos lūpos ar kiti akcentai, be abejonės, tik pagyvina šį socialų ir linksmą sportinį užsiėmimą. Turnyro partneris „Krispo“ ne tik steigė prizus nugalėtojams, bet ir visų turnyrų metu raudona spalva puošė moterų lūpas, taip atspindint šio turnyro pavadinimą ir idėją“, – teigė „Tennis Space“ atstovė.

Nors pirmasis „Krispo raudonų lūpų“ turnyras buvo skirtas tik moterims, šeštadienį Kaune savo gabumus galėjo išbandyti ir vyrai.

„Krispo raudonų lūpų“ padelio turnyras / Organizatorių nuotr.

„Krispo raudonų lūpų“ turnyras „Tennis Space“ komplekse vyko jau antrąjį kartą, pirmą kartą dalyvės buvo tik moterys, tačiau šį kartą buvo nuspręsta įtraukti ir vyrus, tad prie turnyro lygų prisidėjo ir MIX grupė, kurioje galėjo žaisti abiejų lyčių atstovai poroje. Nors turnyras raudonų lūpų, šios spalvos akcentais šįkart noriai puošėsi ir vyrai. Vyravo gera ir draugiška atmosfera, vyko azartiški susitikimai“, – sakė „Tennis Space“ atstovė.

Po sporto – laikas grožiui

„Tennis Space“ kompleksas, rengdamas „Krispo raudonų lūpų“ turnyrą, tampa ne tik sporto erdve. Čia galima išvysti ir kai kurių „Krispo“ produktų ekspoziciją.

„Susirenkame ne tik smagiam laikui ir sportui. Šis turnyras išsiskiria ir tuo, kad turnyro metu yra galimybė apžiūrėti bei išmėginti dalį „Krispo“ kosmetikos ir kitos produkcijos. Ne tik papuošiame dalyvius, bet ir supažindiname su naujovėmis. Smagu, kad dalyvės grįžta į „Tennis Space“ kompleksą ir kartu domisi mūsų partneriu „Krispo“, – džiaugėsi „Tennis Space“ atstovė.

„Krispo raudonų lūpų“ padelio turnyras / Organizatorių nuotr.

Padelio turnyrai – beveik kiekvieną savaitgalį

„Tennis space“ atstovė atkreipė dėmesį, kad nespėję sudalyvauti „Krispo raudonų lūpų“ padelio turnyre, savo jėgas gali išbandyti kituose turnyruose.

„Beveik kiekvieną savaitgalį „Tennis Space“ erdvėse vyksta įvairūs padelio turnyrai, kuriuose gali žaisti įvairaus lygio žaidėjai. Apie artėjančius turnyrus skelbiame „Facebook“ puslapyje „Tennis Space“, – teigė ji.

Na, o dar nebandę žaisti padelio, šį sportą gali išbandyti be jokio specialaus pasiruošimo.

„Jei neturite jokios patirties, „Tennis Space“ centre galite išbandyti padelio treniruotes su asmeniniais treneriais, o jei jau esate padelio žaidėjai, asmeniniai treneriai padės patobulinti įgūdžius. Taip pat centre galite išsinuomoti raketes žaidimui, įsigyti padelio ir teniso inventoriaus, aprangų“, – užsukti į „Tennis Space“ kvietė centro atstovė.

Daugiau informacijos apie padelio treniruotes ir turnyrus „Tennis Space“ internetiniame puslapyje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA