Sekmadienio pramoga: kitoniškas 5 km bėgimas | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio pramoga: kitoniškas 5 km bėgimas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Visai neseniai susibūręs, tačiau didelio susidomėjimo sulaukęs, aktyvaus laisvalaikio klubas „Temple“ – kviečia visus aktyvius ir norinčius tokiais tapti, prisijungti prie 5 kilometrų bėgimo, startuojančio jau šį sekmadienį, 10.30 val., Kauno Vienybės aikštėje.

Aktyvus ir socialus ratas

„Šį klubą įkūriau supratęs, kiek daug gali pakeisti sportas, motyvacijos išlaikymas ir bendraminčių palaikymas! Iš pradžių bėgau, plaukiau ir dviratį myniau vienas, tuomet pamatęs, kad sportu taip pat domisi mano draugai, treniruotes pradėjome organizuoti drauge. Turėjome nuostabų laiką, puikius pokalbius ir labai gerus rezultatus, nes kai jau pavargsti – žinai, kad turi užnugarį, kuris tikrąja ar perkeltine to žodžio prasme – visada Tave pastums į priekį“, – taip projekto įkūrimo startą apibūdina jo įkūrėjas Artūras Lingis.

„Pirmieji bėgimai gali būti sunkūs, ypač, kai visai neseniai persikėlėme nuo bėgtakių į lauko trasas, todėl šį pirmąjį bėgimą, į kurį kviečiame tiek sportininkus mėgėjus, tiek tiesiog aktyviau gyvenančius – pavadinome „Fun run“ (liet. smagiu prasibėgimu), tai reiškia, kad visų palauksime, nespurtuosime, kad lengva ristele apibėgtume 5 kilometrų distanciją. Šio bėgimo tikslas yra susipažinti, pajausti bendrą nuotaiką ir tiesiog gerai praleisti laiką“.


Organizatorių nuotr.

Maršrutas

„Startuosime nuo Kauno Vienybės Aikštės – jau šį sekmadienį, 10.30 val. – startuosime ir finišuosime toje pačioje vietoje, kur po šio bėgimo „Mamma Pizza“ vaišins mus vandeniu ir picomis! Maršrutas gražus ir vaizdingas – link Nemuno ir Neries santakos! Tad bus tikrai labai geras sekmadienis, pats nekantrauju Jus pamatyti!“ – kvietimu dalinosi įkūrėjas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA