Kelyje Kaunas-Vilnius girtas „Audi“ vairuotojas rėžėsi į kelininkų mašiną | Kas vyksta Kaune

Kelyje Kaunas-Vilnius girtas „Audi“ vairuotojas rėžėsi į kelininkų mašiną

Penktadienį kelyje Kaunas-Vilnius automobilis „Audi“, vairuojamas neblaivaus vyro, rėžėsi į tuščią kelininkų automobilį. Vairuotojai praneša, kad Vilniaus link formuojasi spūstys.

„Didelė avarija Kaunas-Vilnius įvykus, pravažiavus Elektrėnus link Kauno. Kamštis didelis link Vilniaus, eismas sustabdytas. Automobilis įlėkęs į kelio darbuotojus“, – naujienų portalui pranešė avarijos liudininkė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informavo, jog gautas „ecall“ pranešimas iš automobilio. Paaiškėjo, jog automobilis įvažiavo į tuščią kelininkų automobilį.

„Šiandien 08.06 val. Kaišiadorių r., kelyje A1, automobilis „Audi A6“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1982 m.), kliudė automobilį „Renault“.

Pirminiais duomenimis, įvykio metu žmonės nenukentėjo, eismas pravažiuojamas. Vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,42 prom.“, – komentavo Kauno AVPK.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys gelbėtojas patikslino, kad prispaustų žmonių nėra, tačiau medikų pagalbos prašyta.

„Vairuotojui emocinis šokas, bet į gydymo įstaigą nevežtas. Sužeistų žmonių nėra“, – informavo Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) budinti medikė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA