Užbaigus darbus anksčiau nei planuota, investuoja į dar vieną projektą Kaune (foto) | Kas vyksta Kaune

Užbaigus darbus anksčiau nei planuota, investuoja į dar vieną projektą Kaune (foto)

Darius Mikalauskas / Organizatorių nuotr.

Apie naujas investicijas Kaune prasitarę „Ąžuolo projektai“ vystytojai džiaugiasi, kad jų pastatyti projektai jau beveik pilnai apgyvendinti ir nors rinkoje jaučiamas pirkėjų atsitraukimas, rinktis būstą į jau pastatytus namus atvyksta nemažas pirkėjų srautas. „Nuo pat pradžių jautėme susidomėjimą mūsų projektais, nors pradėjome vystyti projektus dar prieš Covid-19 pandemiją, per tą laiką pavyko sėkmingai parduoti 163 butus“, – apie įgyvendintus projektus pasakojo Darius Mikalauskas, įmonės direktorius.

Kuriasi bendruomenė

Viename iš projektų jau gyvena stipri bendruomenė, kurios užuomazgas nuo pat pirmų projekto pirkėjų inicijavo patys vystytojai, siūlydami dar statybų metu spręsti kylančius klausimus. 121 buto naujakuriai įsikūrė „Life story“ projekte, kuris išsiskiria kruopščiai įgyvendintomis detalėmis: požeminė automobilių aikštelė leidžia turėti kiemą su poilsio ir vaikų žaidimų zonomis be automobilių, pastatų fasadai su keramine danga padeda apsaugoti šiaurines pastatų dalis, o butuose išvedžioti pagrindiniai rekuperacinės sistemos įvadai bei rekuperatorius jau įskaičiuoti į buto kainą.

„Life story“ projektas / Organizatorių nuotr.

„Savo projektams skiriame daug dėmesio. Siekiame, kad čia gyvenantys naujakuriai galėtų atrasti savo svajonių namus, o nusprendę investuoti, gautų ne tik grąžą, bet ir vertę, kuri nuolat kyla. Sekame rinką ir matome, kad mūsų projektų butai antrinėje rinkoje turi vertę ir lengvai randa naujus gyventojus“, – kalbėjo pašnekovas.

Gyventi galima, vos įsigijus

Projektas jau pilnai užbaigtas ir 100 proc. priduotas statybų komisijai. Projekto atstovai stengiasi suteikti visus privalumus savo klientams – vienus butus įrenginėja, kitiems dovanoja dizainerės paslaugą.

„Life story“ projektas / Organizatorių nuotr.

„Liko tik 14 butų, kurių plotai svyruoja nuo 39 iki 62 kv. m. Įrengėme keletą butų, kuriuose gyventi galima vos įsigijus, lieka tik pasirūpinti baldais. Tuo įsitikinti gali ir patys klientai atvykę į atvirų durų dienas jau šį ketvirtadienį 14-18 valandomis, į kurias užsiregistruoti galima susisiekus tel. numeriu: +370 650 86097, el. paštu info@lifestory.lt arba užpildžius kontaktinę formą tinklapyje www.lifestory.lt. Taip pat, dovanojame dizainerės paslaugą naujakuriams, norintiems savo namus įrengti šiuolaikiškai ir patogiai“, – apie likusius butus projekte pasakojo „Ąžuolo projektai“ projektų vadovas Justas Vizgirda.

Planuose dar ne vienas projektas

Vystytojai jau ruošią naują projektą Žemuosiuose Šančiuose, kurį projektuoja architektų įmonė „Archas“. Projekto autoriai Neringa Sobeščukaitė, Gabrielė Ibėnaitė ir Tomas Kuleša papasakojo, kad šiuo metu projektas jau yra gavęs statybos leidimą ir sėkmingai juda statybos darbų link, baigiami pasiruošimo darbai.

Juozapavičiaus 17b projekto vizualizacija / Organizatorių nuotr.

„Šančiai – unikali Kauno miesto dalis. Unikali savo istorija, architektūra, Nemuno pakrante bei stipria bendruomene. Šančiai išgyvena „renasansą“ –  greta esamų istorinių pastatų įgyvendinami, ar planuojami statyti nauji pastatai. Vienas tokių ir mūsų naujas projektas. Tikiu, kad sukūrėme pastatą, kuris darniai integruosis Šančiuose, o būsimi naujakuriai papildys ir taps aktyvia Šančių bendruomenės dalimi“, – teigė projekto architektai.

Vystytojai Kauno rinkai ruošiasi pristatyti 63 naujos statybos butus, o ateityje šis skaičius gali trigubėti. „Investuojame į Kauną, čia mūsų miestas, todėl išmanome jo poreikius ir tikiu, kad mūsų projektai augs taip pat greitai kaip ir Kaunas“, – apie investicijas kalbėjo D. Mikalauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA