Alšėnuose susiformavo ežeras – kaimo gyventojai nebeturi šaligatvio | Kas vyksta Kaune

Alšėnuose susiformavo ežeras – kaimo gyventojai nebeturi šaligatvio

/ Skaitytojos nuotr.

Alšėnų kaimo gyventojai širsta – daugybė seniūno pareigas ėjusių žmonių žadėjo sutvarkyti piktžaizde tapusį šaligatvį, tačiau tai niekada nebuvo padaryta. Dabartinė seniūnė taip pat žada, jog problema bus sprendžiama.

„N metų, N seniūnų žada sutvarkuti šitą piktžaizdę… šis šaligatvis yra vienintelis susisiekimo kelias su viešojo transporto stotele iš kurios kasryt, tamsoje išvyksta dešimtys mokinių, darbuotojų, senjorų ir vieną dieną gali atsitikti taip, kad kažkas nepasieks taško B, nes pasiekti tašką A galima tik einant važiuojamąja kelio dalimi.

Šiuo keliu, pasak Lietuvos automobilių kelių direkcijos, kasdien pravažiuoja daugiau, nei 11000 automobilių ir iš jų daugiau nei 700 sunkiasvorės technikos, bei krovininių automobilių! Kiek, toks mažas miestelis, gali šerti gyventojus pažadais, kol nutiks kažkas baisaus?“ – klausė vietos gyventoja.

Kaip matyti skaitytojos siųstoje nuotraukoje, šaligatvis visiškai apsemtas vandens, tad pėstieji jo naudoti negali, jei nenori sušlapti kojų.

Alšėnų seniūnijos specialistė Gintarė Lisajevičienė informavo, kad Kauno rajono savivaldybė planuoja sutvarkyti šaligatvį, kartu bus išspręsta ir lietaus nuotekų problema.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA