Valentino diena – kaip nustebinti savo mylimą žmogų? | Kas vyksta Kaune

Valentino diena – kaip nustebinti savo mylimą žmogų?

/ Pigu.lt nuotr.

Kiekvienais metais vasario 14-tąją švenčiama Valentino diena. Tai – tarptautinė meilės ir įsimylėjėlių šventė, kuriai nelieka abejingas nei vienas, turintis antrąją pusę. Nors kiekvienos poros tradicijos šią dieną gali šiek tiek skirstis, puoselėjant romantiškus jausmus, norisi mylimą žmogų pradžiuginti ypatingai. Labiausiai jį nustebinsite sugalvoję šios ypatingos dienos planą ir išsirinkę dėmesio vertą dovaną – šį kartą plačiau pakalbėsime apie abu šiuos aspektus.

Valentino dienos veiklos

Norėdami mylimą žmogų nustebinti netikėtomis veiklomis, galite išbandyti vieną iš šių idėjų:

  •       Sugrįžkite į pirmojo Jūsų susitikimo vietą. Per Valentino dieną antrąją pusę galite pakviesti į pasimatymą, kuris vyks ten, kur Jūs susipažinote – dar geriau, jei pavyktų atkartoti kuo daugiau tokio susitikimo detalių. Ši vieta Jus abu nukels į nostalgiškus prisiminimus ir leis dar kartą išgyventi tai, ką esate kartu patyrę.
  •       Suorganizuokite romantišką vakarienę. Tai – viena dažniausių, tačiau vis dar puikiai pasiteisinančių šios šventės idėjų, kuri garantuos jaukų, romantišką vakarą dviese. Svarbu pasirūpinti jaukia aplinka, paslaptinga žvakių šviesa ir, žinoma, skaniu maistu. Jei norisi būti originaliems, nustebinkite mylimąjį Valentino dienos pusryčiais – tikėtina, kad ryte jis tokių Jūsų staigmenų nesitikės.
  •       Įteikite antrajai pusei ranka parašytą laišką. Šiais laikais tušinukus į rankas paimame vis rečiau, tad tokie rašteliai įgauna dar didesnę prasmę. Savo mylimąjį labai nustebinsite, jeigu įteiksite jam nuoširdų laišką, kuriame atskleisite visas savo mintis ir jausmus. Jei norisi šiek tiek paprastesnio varianto, padarykite antrajai pusei staigmeną – ant lipnių lapelių prirašykite daugybę komplimentų ir užklijuokite juos mylimajam gerai matomoje vietoje.
  •       Padarykite atpalaiduojantį masažą. Per Valentino dieną drauge galite apsilankyti masažo salone, tačiau patirtys bus dar įsimintinesnės, jei patys antrąją pusę pradžiuginsite maloniu masažu. Turėkite omenyje, kad bendrai patirčiai įtakos turės net ir smulkiausios detalės, pavyzdžiui, maloniai kvepiantis masažo aliejus ar atpalaiduojanti muzika.

Ką dovanoti per Valentino dieną?

Norėdami pradžiuginti mylimąjį dovanomis, per Valentino dieną galite išbandyti šias idėjas:

  •       Valentino dienos suvenyrai. Jei esate nusiteikę šią šventę švęsti pagal tam tikras nerašytas taisykles, neišvengsite ir romantiškos atributikos. Pliušiniai meškiukai, širdelės formos balionai, meiliais žodžiais papuošti pagalvėlių užvalkalai – tai tik keletas tokių idėjų.
  •       Valgomos dovanos. Tai – šiek tiek paprastesnė, tačiau ne mažiau populiari idėja, kuri ypač turėtų pradžiuginti smaližius. Jei būtent taip galėtumėte apibūdinti savo antrąją pusę, padovanokite jai širdelės formos saldainių rinkinį, šokoladą ar kitą panašų gardėsį – taip tikrai pataikysite tiesiai į dešimtuką.
  •       Papuošalai ir aksesuarai. Tokios dovanos bus asmeniškesnės ir nuolat mylimiesiems primins apie Jus ir šią progą. Moterims tiks auskarai, grandinėlės ar, pavyzdžiui, rankinės, o vyrams pravers kaklaraiščiai, piniginės ar diržai. Tačiau šiuo atveju reikėtų atsižvelgti į antrosios pusės poreikius ir asmeninį skonį.
  •       Kvepalai. Nors tikrai ne kiekvienas ryžtųsi mylimąjį nustebinti naujais kvepalais, jei pavyktų tai padaryti, antrajai pusei parodytumėte, kaip puikiai ją pažįstate. Tiesa, prieš tai reikėtų padaryti namų darbus ir pabandyti išsiaiškinti, kokiems aromatams mylimas žmogus teikia pirmenybę. Platų jų pasirinkimą rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.
  •       Didelių svajonių įgyvendinimas. Jei esate pasiryžę labiau paišlaidauti ir norite, kad Valentino dienos dovana mylimajam atimtų žadą, įgyvendinkite didesnę jo svajonę. Galbūt jis kurį laiką nori naujo telefono, dažnai apžiūrinėja prašmatnius laikrodžius ar kitus vardinius aksesuarus? Visa tai gali tapti nepamirštamomis dovanų idėjomis.

Tarp visų šių Valentino dienos dovanų ir idėjų tikrai surasite bent kelias, kurias galėsite pritaikyti savo šventei. Svarbiausia, kad viską organizuotumėte nuoširdžiai ir iš meilės – tai tikrai pajaus ir Jūsų antroji pusė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA