Kaune vietos nerandantis N. Mitrou-Longas dar šį sezoną gali palikti „Žalgirį“ | Kas vyksta Kaune

Kaune vietos nerandantis N. Mitrou-Longas dar šį sezoną gali palikti „Žalgirį“

delfi.lt 2023/11/21 11:39
N. Mitrou-Longas / R. Tenio nuotr.

Skambiausias ir stambiausias vasaros Kauno „Žalgirio“ pirkinys Nazas Mitrou-Longas visiškai nepateisina į jį dėtų lūkesčių ir dar šį sezoną gali palikti Lietuvą. Taip skelbia Graikijos žiniasklaida.

Thrylos24.gr praneša, kad susidomėjimą kanadiečiu rodo Eurolygos vicečempionas Pirėjo „Olympiakos“. Graikijos čempionus vilioja galimybė įsigyti vietinį žaidėją, o graikiškų šaknų turintis Nazas gali gauti šios šalies pasą.

Įdomiausia, kad būtent OLY prieš pat sezono pradžią iš „Žalgirio“ persiviliojo Igną Brazdeikį, kuris Pirėjuje kol kas irgi neprimena savęs. Šį penktadienį „Olympiakos“ namuose priims Kauno komandą.

Kazio Maksvyčio pasitikėjimas sunkiai į žaidimo schemas įsipaišančiu ir dažnai nepamatuotus sprendimus ant parketo priimančiu N. Mitrou-Longu sparčiai nyksta: Nazo minutės Eurolygoje traukiasi su kiekvienu maču – 10, 9, 8, 5, 3…

Apskritai per 10 min. kanadietis tarptautiniame fronte terenka po 4,1 taško (47,4 proc. dvitaškių, 28 proc. tritaškių) ir 1,8 naudingumo balo. Nazo pliuso / minuso rodiklis taip pat vienas prasčiausių tarp visų žalgiriečių – net -49 (vid. po -5,4).

Kiek geriau legionierius atrodo LKL čempionate – vidutiniškai po 8,4 taško ir 8,7 naudingumo balo.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA