Kaune „BMW“ automobiliui slidi kelio danga tapo iššūkiu | Kas vyksta Kaune

Kaune „BMW“ automobiliui slidi kelio danga tapo iššūkiu papildyta

Pirmadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pasidalijo vaizdo įrašu iš Europos prospekto, kuriame, anot jos, matyti „BMW“ automobilio „parodomasis čiuožimas“.

„Šiandienos rytas, sankryža prie VMI, Kaune. Nuo dvidešimtos sekundės matosi „BMW“ parodomasis čiuožimas“, – užfiksuotu vaizdu lapkričio 6-ąją pasidalijo kaunietė.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) antradienį naujienų portalui patvirtino, jog pranešimas apie eismo įvykį buvo gautas vakar (pirmadienį) apie 9 val. ryto.

Kauno policijos duomenimis, gautas pranešimas, kad Europos pr., automobilis „BMW“, vairuojamas vyro (gim. 1993 m.), nesuvaldė transporto priemonės dėl slidžios kelio dangos, todėl kliudė kelio atitvarą.

Policijos pareigūnai įvykio vietoje reguliavo eismą, užpildyta eismo įvykio deklaracija.

Papildyta lapkričio 8 dieną 11.28 val.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė pats „BMW“ vairuotojas:

„Aš tas „BMW“ vairuotojas, kur paslydau Kaune lapkričio 6 dieną. Buvau jau susimontavęs žiemines padangas, bet ties 50km/h pradėjo tiesiog nešti į atitvarus. Saugos sistemos dar bandė atstatyti, jautėsi, kad kažkiek kabino, bet padangų sukibimo su šlapia danga neužteko. Skrendančios dalys apgadino tris automobilius. Su jais susipildėm eismo įvykio deklaracijas“, – apie nelaimę trečiadienį pasakojo kaunietis.

Laimei, eismo įvykio metu sužalojimų kaunietis nepatyrė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA