FIFA legenda N. Gomesas: Lietuvos futbolas turi ateitį | Kas vyksta Kaune

FIFA legenda N. Gomesas: Lietuvos futbolas turi ateitį

Rokas Snarskis 2023/10/03 19:47
/ R. Snarskio nuotr.

Šeštadienį futbolo mėgėjus į Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadioną kvietė LFF organizuotos rungtynės tarp FIFA ir Lietuvos futbolo legendų. Mačas baigėsi draugišku rezultatu 2:2, o buvęs ilgametis Portugalijos vyrų futbolo rinktinės puolėjas Nuno Gomesas džiaugėsi puikiai pavykusiu renginiu ir negailėjo gražių žodžių Lietuvos futbolui.

„Tai buvo puikus renginys. Pirmiausia noriu pasveikinti Lietuvos futbolo federaciją su praėjusiais metais minėtu šimtmečiu“, – dalijosi N. Gomesas.

Futbolininkas teigė, kad tai buvo puikus vakaras futbolo fanams ir džiaugėsi, kad tai galėjo pamatyti vaikai – potencialios šio sporto žvaigždės.

„Didžiulį įspūdį paliko kamuolio atgabenimas parašiutu. Iš pradžių buvau šiek tiek sunerimęs, bet matyt tai buvo labai patyręs parašiutininkas, tad viskas įvyko labai sklandžiai“, – renginio organizatorių pastangas įvertino FIFA legenda.

N. Gomesas džiaugėsi, kad Lietuvos vyrų futbolo rinktinė tobulėja. Jo manymu, rinktinei labai svarbu turėti būtent tokį stadioną kaip Kaune. Stadionas prideda nacionalinei komandai pasididžiavimo ir skatina dar labiau stengtis aikštėje.

Stadionu džiaugėsi ir Ispanijos futbolo legenda Michelis Salgado. Atvykęs tiesiai iš garsaus buvusio brazilų futbolininko Ronaldo Nazario vestuvių.

„Man garbė būti šiame renginyje. Gera grįžti į Lietuvą, kurioje paskutinį kartą buvau atstovaudamas Ispanijos rinktinę. Pagaliau turite puikų stadioną“, – vakaru žavėjosi M. Salgado.

Buvęs Madrido „Real“ ginėjas teigė, jog labiausiai liko nustebintas 10 numeriu Lietuvos legendų gretose žaidusiu Darvydu Šernu. M. Salgado pažymėjo, kad lietuviai taip pat žaidžia kokybišką ir technišką futbolą.

„Bet manau, kad teisėjai pabaigoje šiek tiek prisidėjo prie lygaus rezultato“, – su šypsena neįskaitytą įvartį prisimena M. Salgado.

Primename, kad praėjusį savaitgalį Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadionas buvo pripildytas futbolo. Be šeštadienį vykusių FIFA ir Lietuvos legendų rungtynių, sekmadienį įvyko LFF taurės finalas, kuriame pergalę rezultatu 2:1 pasiekė Vilniaus rajono „TransInvest“ futbolininkai įveikę „FA Šiaulių“ komandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA