Kauniečių pamėgtame fusion gastrobare „Liberty Avenue“ rudens įkvėptas meniu kviečia atrasti Rugsėjo 1-osios staigmenas | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgtame fusion gastrobare „Liberty Avenue“ rudens įkvėptas meniu kviečia atrasti Rugsėjo 1-osios staigmenas

Gastrobaras „Liberty Avenue“ / R. Tenio nuotr.

Į miestą sugrįžtančius moksleivius bei studentus fusion tipo gastrobaro „Liberty Avenue“ (Laisvės al. 97) komanda pasitinka su nauju, rudens įkvėptu meniu. Greta kauniečių jau pamėgtų Azijos bei Amerikos virtuvių patiekalų, populiarus restoranas lankytojams pristato ir atskirą vaikų bei pusryčių meniu, naujus desertus ir dar daugiau intriguojančių gastronominių patirčių.

Specialūs pasiūlymai Rugsėjo 1-ajai

„Rugsėjį pasitinkame su puikiomis nuotaikomis. Į miestą sugrįžta malonus rudeniškas šurmulys – visą vasarą vienas kito nemačiusių bendraklasių susitikimai, studentiška atmosfera, jaukūs pasisėdėjimai prie arbatos puodelio, įdomių miesto patirčių paieška. Dėl šios priežasties atvykstantiems ir sugrįžtantiems miesto gyventojams pristatome atnaujintą meniu, kuriame – tiek mūsų bestseleriai, tiek, tikime, daugelį pradžiuginsiančios naujienos“, – sako „Liberty Avenue“ gastrobaro vadovas Gintautas.

Jau rugsėjo 1 d. kauniečių itin pamėgtas, pirmasis Kaune fusion tipo gastrobaras lankytojus pasitiks su specialiais, Mokslo ir žinių dienai skirtais pasiūlymais. Jais pasinaudoti galės visi restorano lankytojai – viso pirmojo rudens savaitgalio metu.

Gastrobaras „Liberty Avenue“ / R. Tenio nuotr.

Norėdami atrasti naujų skonių, „Liberty Avenue“ klientai galės rinktis iš reikšmingai tiek turiniu, tiek vizualine išvaizda atsinaujinusio meniu. Įvertinus kauniečių poreikius bei pomėgius, jame atsirado ir atskiri pasirinkimai vaikams bei pusryčių metui, ne vienas naujas desertas.

Populiariausi pasirinkimai – nuo Azijos iki Amerikos

„Galime patinkinti, kad populiariausieji lankytojų pasirinkimai – niekur nedingo. Ir toliau į „Liberty Avenue“ užsukę kauniečiai galės pasimėgauti mūsų firminiu lašišos tartaru, Tom Yum sriuba, riebžuvės išpjovos kepsniu, bao ar mūsų išskirtiniais mėsainiais su padažo švirkštu. Pagrindiniu prioritetu išlieka siekis pasiūlyti geriausios kainos bei kokybės santykį atitinkančius patiekalus, užkandžius, gėrimus, desertus“, – sako „Liberty Avenue“ vadovas.

Virtuvės šefų kuriamus patiekalus gastrobaro barmenai kviečia derinti su čia gimstančiais kokteiliais. Pakanka išsakyti savo mėgstamas skonines natas, o baro profesionalai pasirūpins jas atitinkančių kokteilių kūryba.

Gastrobaras „Liberty Avenue“ / R. Tenio nuotr.

Renkasi stebėti čempionatą

„Daugelis mūsų šiandien gyvena Pasaulio krepšinio čempionato nuotaikomis, tad apsilankyti kviečiame ir visus sirgalius. Restorane turime net keturis itin didelius televizorius, kurie kartu su gardžiu maistu, gaivinančiais gėrimais bei puikia atmosfera garantuoja geriausią varžybų stebėjimo patirtį“, – šypsosi gastrobaro vadovas.

Įsibėgėjus rudeniui, maisto bare planuojama organizuoti ir gyvos muzikos vakarus. Vakarams „Liberty Avenue“ papildomo žavesio prideda ir išskirtinis restorano dizainas – iš originalaus „Cadillac“ padarytos sėdimos dalys, stalai su LED šviesomis ir kt.

Gastrobarą galima rasti adresu Laisvės al. 97. Baras veikia kasdien – sekmadieniais-ketvirtadieniais nuo 11 iki 22 val., o penktadieniais ir šeštadieniais nuo 11 val. iki vidurnakčio.

Daugiau gastrobaro naujienų galima sekti „Liberty Avenue“ profilyje „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA