Eismą Vakariniame aplinkkelyje sukaustė apvirtęs automobilis | Kas vyksta Kaune

Eismą Vakariniame aplinkkelyje sukaustė apvirtęs automobilis papildyta

Penktadienis vairuotojams prasidėjo labai lėtai Vakariniame aplinkkelyje, ypač važiuojant „Megos“ kryptimi. Per atitvarus skriejęs ir priešpriešinio eismo juostoje nusileidęs visureigis tapo pagrindiniu srauto kliuviniu.

„Vakariniam aplinkkely didelė avarija. Link „Depo“ praktiškai nepravažiuojama“, – apie 7.50 val. įspėjo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kitas įvykio vietos liudininkas netrukus patikslino, kad leidžiantis Vakariniu aplinkkeliu link Č. Radzinausko tilto, visureigis rėžėsi galimai į kitą transporto priemonę, į atitvarus, perskrido atitvarus ir nusileido kitoje kelio pusėje, įkalnėje.

Nelaimės vietoje matyti bent du apgadinti automobiliai, vienas jų apvirtęs ant stogo. Apie 10 val. skaitytoja tebefiksavo kelyje vos judantį automobilių srautą.

„Per miestą bandykite važiuot. Nes kamštis tik ilgėja nuo Akademijos. <...> Kaip tik nuo Akademijos link „Megos“ avarija. O kamštis nuo „Megos“ vien dėl to, nes visi telefonuose sėdi, fotkina, filmuoja“, – kauniečiai įspėjo, kad didelė spūstis kelyje driekiasi iš abiejų pusių.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) naujienų portalui nurodė, kad minėtoje vietoje registruotas paprastas eismo įvykis, susidūrė automobiliai. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo.

Po visureigio skrydžio atsirado dar vienas eismo įvykis, tad situacija aplinkkelyje negerėja. Pareigūnai tebedirba vietoje, „Google Maps“ duomenimis, iš vienos pusės spūstis prasideda ties „Megos“ transporto mazgu, iš kitos – ties Armoniškių g. „Emsi“ degaline.

Papildyta 10.44 val.

Kauno apskrities VPK patikslino, kad policija tebedirba įvykio vietoje, kelias pravažiuojamas, pareigūnai prašo vairuotojų kantrybės.

Penktadienį, 07.21 val., Vakariniame aplinkkelyje automobilis „Toyota“, vairuojamas vyro (gim. 1986 m.), važiuodamas link Akademijos, kliudė kelio atitvarus, išvažiavo priešais eismą ir apvirto.

Visureigis priešpriešinėje juostoje susidūrė su mikroautobusu „Mercedes-Benz“, vairuojamu vyro (gim. 1999 m.), bei automobiliu „Volkswagen“, vairuojamu vyro (gim. 1984 m.).

Pirminiais duomenimis, žmonės įvykio metu nenukentėjo, vairuotojai buvo blaivūs.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA