„Lidl“ išdalins daugiau nei 1300 mokyklinių rinkinių | Kas vyksta Kaune

„Lidl“ išdalins daugiau nei 1300 mokyklinių rinkinių

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Artėjančios rugsėjo 1-osios proga „Lidl Lietuva“ išdalins daugiau nei 1300 mokyklinių rinkinių, kuriuos sudaro sėkmingai mokslo metų pradžiai reikalingos priemonės. Rinkiniai pasieks įmonės darbuotojų atžalas ir bendruomenės namuose gyvenančius vaikus. Tokiu būdu įmonė rūpinasi ne tik darbuotojų vaikais, bet ir atsakingai skiria reikiamą paramą tiems, kam reikia labiausiai.

„Siekiame, kad mokslo metų pradžia būtų kuo lengvesnė ir sklandesnė, todėl savo asortimente siūlome platų mokyklinių prekių pasirinkimą pirkėjams už patrauklią kainą, o „Lidl Lietuva“ kolektyvo narių vaikams kasmet dovanojame mokykloje reikalingiausių priemonių rinkinius. Tokia ilgamete tradicija siekiame pradžiuginti vaikus, paskatinti juos į mokyklos suolą sugrįžti su dar didesne motyvacija“, – sako „Lidl Lietuva“ personalo vadovė ir valdybos narė Sandra Savickienė.

Ši „Lidl Lietuva“ iniciatyva – tradicinė, puoselėjama jau ne vienerius metus. „Lidl Lietuva“ personalo vadovės ir valdybos narės teigimu, kolegos dalijasi atsiliepimais, kad tokia iniciatyva ypač džiugina jų vaikus. Rinkiniai kasmet papildomi skirtingomis priemonėmis, kurias kolektyvo narių atžalos gali panaudoti mokykloje, rašoma „Lidl Lietuva“ pranešime žiniasklaidai.

„Šiais metais mokyklinių dovanų krepšelį sudaro svarbiausios kanceliarinės prekės iš mūsų asortimento – sąsiuviniai, spalvoti pieštukai, liniuotės ir pan. Siekiame, kad dovanos būtų tvarios ir skatintų vaikų kūrybiškumą, todėl įteiksime ir drobinį maišelį ir penalą, gertuvę bei lipdukus, kuriais vaikai galės kūrybiškai personalizuoti ir dekoruoti gautas dovanas“, – sako S. Savickienė.

Savickienės teigimu, „Lidl Lietuva“ darbuotojų asmeninio gyvenimo ir karjeros balansu rūpinasi ir kitais būdais. Pavyzdžiui, suteikia galimybę logistikos centro ir parduotuvių darbuotojams dirbti pamainomis, tokiu būdu komandos nariai gali lanksčiai pasirinkti jiems tinkamiausią laiką darbui. Patogios darbo sąlygos suteikiamos ir administracijos darbuotojams – jie gali dirbti nuotoliniu būdu. Šias galimybes ypač vertina tėvai, turintys mažų vaikų.

Taip pat įmonė ir toliau tęsia ne vienerius metus trunkančią draugystę su VšĮ „Valsta“ vaikų bendruomenės namais. Naujų mokslo metų pradžios proga „Lidl Lietuva” vaikus pradžiugins dovanėlėmis ir mokyklinių prekių rinkiniais. Dovanas bendruomenės namams įmonė įteikia ne tik rugsėjo 1-osios proga, bet ir kalėdiniu laikotarpiu – vaikų užrašytus ir ant eglutės pakabintus norus išpildo „Lidl Lietuva“ darbuotojai.

Papildomos naudos visus metus

Anot S. Savickienės, „Lidl Lietuva“ darbuotojais ir jų artimaisiais rūpinasi ne tik dovanomis, bet ir kviečia dalyvauti konkursuose bei renginiuose. Pavyzdžiui, kasmetinė šeimų šventė, kurioje kartu praleisti laiką ir artimiau susipažinti gali ne tik kolektyvo nariai, bet ir jų artimieji.

Įmonėje švenčiamos ir kitos didžiosios metų šventės. Pavyzdžiui, pernai Kalėdų proga, siekiant atsidėkoti už metų eigoje įdėtas pastangas, įmonė komandos nariams įteikė „Lidl” dovanų korteles bei prekybos tinklo šventinių produktų rinkinius. Dovanų sulaukė ir darbuotojų vaikai iki 15 metų – juos įmonė pradžiugino stalo žaidimu ir skanėstais.

Savickienės teigimu, rūpestį darbuotojais svarbu rodyti ne tik per didžiąsias šventes, bet ir visus metus. Todėl „Lidl Lietuva“ darbuotojams jau penktus metus iš eilės siūlo papildomą sveikatos draudimą, taip pat kviečia komandos narius ir jų vaikus iki 14 metų nemokamai rudenį pasiskiepyti vakcina nuo gripo.

„Rudenį darbuotojams dovanojame imunitetą stiprinančius vitaminų rinkinius. Taip pat rūpinamės ne tik fizine, bet emocine sveikata – suteikiame galimybę naudotis anonimine linija, kurioje mūsų darbuotojai bei jų šeimos nariai gali gauti nemokamą teisinę, finansinę ar emocinę pagalbą“, – teigia S. Savickienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA